Műkörmös sulihoz miket vegyek meg? (beszélgetés)
A cn termékeivel nincs gond, simán lehet velük dolgozni, mert jók. De ott is lehetne mással. Persze, a cég elvileg nem engedi, de csak azért, mert nekik arra van engedélyük, és biztonsági adatlapjuk. Ha valaki allergiás a termékre, tud mással is, meg akkor is, ha mással akar, csak vinni kell az adatlapokat.
De az alfának a termékeivel mindent lehet, kivéve dolgozni, az a gond.
Tesó csak és kizárólag Crystalnails termékekkel dolgozhatott, ha más terméket láttak nála elrakatták vele, semmi nem lehetett az asztalon ami nem tőlük vagy a CN-től volt.
Lehet tanár válogatja, velük ilyenek voltak.
Nem egészen így van :) Dolgozhat bármivel, csak vinni kell hozzá a biztonsági adatlapokat... az alfakapos anyagai szemétrevalók amúgy.
Jártatják a szájukat egyébként, de ha viszi az adatlapot, simán melózhat bármivel. Mondjuk olyan anyagga, amivel lehet is :)
Ne vegyél semmit, csak azzal az anyaggal dolgozhatsz majd amit a mestered mond.
Tesóm tavaly végzett a Kaposnál.
Perfect nails, crystal nails, classic nails, pearl ami már teljesen okés.
Kéztámasz tök mindegy. Nekem sokáig a szilvia volt letakarva törölközővel.
Lámpából teljesen mindegy. Sztem felesleges a pucc, mondom, a 2X9 wattos tök jó, én a szalonban is azt használom, igaz, kettő van belőle, hogy kényelmes legyen a vendégnek.
És mi számit minőségi anyagnak?
Sok fajta van.
Kéztámaszt milyet érdemes beszerezni?
Az uvlámpából láttam lakkszárítós, levegő fújós variációt.
Érdemes olyat venni?
uv lámpa legalább 2X9-es legyen, ecsetkészlet nem kell, amúgy is kaptok, és a készletekből tapasztalatom alapján max kettőt használ az ember.
Sztem a csomagotokban minden benne lesz amúgy. Zselét és porcit, de főleg liquidet fog kelleni venned amúgy is, az nem lesz elég, viszont nehogy azt vedd meg, amit majd a cég mond, és ad kezdéshez, mert kb használhatatlan. Minőségi anyaggal dolgozni is könnyebb!
Ja, és nagyító sem kell.
Én sem divatbemutatóra készülök. :))
Csak érdekelne, hogy anyagok,eszközök közül miket érdemes, és kell még megvenni az alapcsomagon kívül.
Kb árban is jó lenne tudni hol tartok.
Sziasztok.
Műkörmös suliba jelentkezem (Kapos kft),ott kapunk alapcsomagot, de érdekelne,hogy mire is van szükség.
pl az uv lámpa hány w-os legyen ,mert van 9-36-ig,amit láttam.
Vagy mennyire fontos a nagyító,és a komplett ecsetkészlet.
Mi az ami elengedhetetlen, és mi a plussz, nem árt ha van kegészítő.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a műkörmös tanfolyamról?
- Kezdő műkörmösökkel beszélgetnék illetve tapasztalatot cserélnék
- Mennyivel olcsóbbak a műkörmös, manikűrös eszközök külföldön? (Pl. USA)
- Mennyibe kerülnek a műkörmösök által készített ékszerek?
- Mennyi borravalót szoktak adni egy műkörmösnek?Mi az "ideális"?
- Műkörmös táska - milyet vegyek?