Működhet ez a módszer koplalás után? (beszélgetős fórum)
Valószínű!
Talán jobb lenne, ha szakképzett segítséget kérne a napi táplálkozás, napi kaja összeállításához. Persze, csak ha sokáig szeretne élni!
Jaj, bocs, nem is neked ment, hanem a fórumindítónak a hsz-re, ahol szalonnât, mogyorót, sajtot írt:)))
Megcsúszott az ujjam!
Megértem,a férjem is így viszonyul az etkezeshez,mindegy mi csak tudja le,én viszont nagyon szeretek enni,nem egyszerű ebből a szempontból az életünk :)
Na de mindegy is ez.
Akkor viszont tok jó ötlet a feherjeturmix,abba rakhatsz zabpelyhet, banánt, amit szeretsz.
Megiszod és már le is van tudva egy kaja
Ne haragudj, de nem egyszerűbb egyből valami értelmes étellel beallitani a napi kcal kereted?
Nyilván egyszerűbb megenni egy zacskó mogyorót vagy egy nagy darab sajtot,de ha reggel bedobozolsz vegyesen zöldséget,gyümölcsöt,kenyeret, sajtot,sült húst pl akkor se fogod tullepni a limitet és ami a legfontosabb,nem teszed teljesen tönkre a tested.
Ezt a mogyoró evést en is csináltam,olyan volt a munkám,hogy így egyszerűnek tűnt.
Kb minden este kiettem a hűtőt,gyorsan fel is szedtem egy tízest,mert kb napi 1000 kaloriaval ettem így többet, mintha normálisan ettem volna.Mert hogy estére éhes leszel azt borítékolom. Plusz menni fog a hasad.
És marha nehéz volt leadni...
így jobb?
Nem, mert nem marad kereted a délutáni uzsonnára, és a vacsorára.
Másrészt minek délelőtt bezabálni fél kg. almát??? Legyen 3 db főétkezés, a tízórai és a délutáni uzsonna csak 1-2 falat valami. Az alma egyébként is savat csinál, és még inkább követeli a gyomor a magáét. Mondd, te sohasem ettél normális kaját?
na, ez is 1300 kcal, így jobb?
Tudod én a napi 1200 kcal-t igyekszem tartani, amikor sikerül. Ma eddig:
Reggeli: fél szelet zsíros kenyér
Ebéd: karalábé leves, birka pörkölt, főtt krumpli, palacsinta
Ez idáig 800 kcal. Van még keretem 400 kcal, szerintem vacsorára pont elég.
Uzsonnára valami 1 szem gyümölcs, és vacsorára főtt tojás, esetleg hozzá paradicsom, hasonló, kb. elég is lesz.
Menj fel a KalóriaBázisra, ott tudod vezetni hogy mikor miből mennyit ettél, és hogy mikor milyen kcal-égető testmozgást végeztél, vagyis bármikor leolvashatod, hogy mennyi még a napi kereted.
Tessék tisztességesen enni, mert hiába leszel karcsú, ha a végén tönkre vágod az egészséged!
Mlyen csúnyán beszélsz, és bánt, ha valaki nevet, pedig én azt hittem, okos vagy, és csak viccelsz.
Gondoltam sejted, hogy egy marék mogyoróval vagy 3 csomag lidlis szalonnával néhány napig el tudsz lenni, aztán megeszel egy fazék krumplis tésztát.
Amúgy én nem is értem ezt a "lőjük be a napi kalória adagot" mizériát. Túl van lihegve az egész dolog.
Ha figyelembe veszed a táplálkozási piramist, és aszerint étkezel, nyugodtan ehetsz egyik nap 1200-t, másik nap 1800-at, ahogy éppen kijön, vagy amit kívánsz éppen, baj akkor sem lesz. Baj csak a szelsôségekből adódik, 800 (vagy kevesebb) vagy 3-4000 kalorias étrend.
Javaslom, hogy nézz utána a táplálkozási piramisnak, mert az emberi szervezetnek mindenre szüksége van, csak nem mindegy, milyen arányban.
szerintem nem a kaloriabeallitassal fogod gyorsitani az anyagcseredet. es nem ilyen szarokat kene enned, ezt nem is ertem. az a celod, hogy vegleg tonkrevagd a gyomrodat, beleidet, kapjal egy fekelyt vagy gyomor-belrakot?
ha normalis etkezest akarsz kialakitani, anelkul, hogy visszahizzal, akkor teljes eletmodban gondolkodj az etkezes teren is. egyel kis adagokat tobbszor, feherjet, zsirt, zoldsegeket. keruld a mesterseges osszetevoket, adalekanyagokat, probalj csupa tiszta etelt enni. hus, hal, tojas, zoldseg, gyumolcs. akkor nem terheled a szervezetedet, anyagcseredet
így van. végre valaki bele is gondol ebbe, de úgy néz ki ehhez is kell egy kis ész.
aki nem értené: nem fogom ezt életem végéig csinálni, csak úgy gondolom, ez egy biztonságosabb út a megfelelő kcal beállításához. ha valaki nem ért ezzel egyet, kérem írja le, hogy MIÉRT nem megfelelő, és ne ökör módjára, habzó szájjal röhögjön, és tartsa a tudást az ölében, mint a Szent Grált.
További ajánlott fórumok:
- 5 hetes kisbabánál müködhet a felvesz-letesz módszer?
- Szakítás után működhet egy kapcsolat úgy, ha a szakítás előtt távkapcsolat volt és utána újrakezdenénk, közelebb költözve egymáshoz?
- Koplalás után, hova tovább?
- Koplalás után hogy tovább, hogy ne jöjjenek vissza a kilók?
- 30 után is maradj karcsú koplalás nélkül
- Szerintetek ez a palántanevelési módszer működhet?