Msn 2009 - Mi a véleményetek róla? (tudásbázis)
Hali!
Nekem is sikerült letörölnöm teszem hozzá nagy nehezen a 9es msnt. Letöltöttem a 8-ast. Ment úgy 1-2 hónapig, aztán azt írta ki, h frissíteni kell és nem engedett be, amíg le nem töltöttem (volna) az újabb verziót. Gondolom a 9eset telepítette volna, de letöltöttem a 8.5-st. Jelenleg működik.
De, ahonnan letölöttem most azt írja ki:
2009. szeptember 15-én a Microsoft kitiltotta a 2009-nél régebbi Messengereket a hálózatából biztonsági okokból. Így a további használathoz legalább 2009-es verziójú Live Messenger szükséges, a 2008-as (és korábbi) verziókkal nem lehet bejelentkezni többé!
Nemtudom meddig bírja majd ez is.
Hát szuper :S
Szpé jó reggelt mindenkinek!
Nos mivel nem kaptam választ itt a fórumba senkitöl "valószinü nem tudtátok" megoldottam a problémámat a 2009-es msn-el! Kitöröltem és letöltöttem a 8.5-ös msn-t igy nem kéri továbbra az új verzió letöltését! Ha bárkinek problémája lenne vele azaz ugy jár ahogy én ez a megoldás! Üdv mindenkinek nagyon szépe napot nektek!
Helló mindenkinek!
Nekem nagy problémám van!
Nem engedett be a régi msn-em és le kellett töltenem az uj 2009-eset! Ezzel nem is volt gond de miután beléptem az uj msn-be nem voltak fent a partnereim! Ugyanugy az régi cimemre mentem be!
Majd kb 4-szerre töltöm le ujra és frissitem a gépet meg mindent de továbbra sincsenek fent a partnerek iletve nem is enged felvenni ujakat! ha fel szeretnék valakit venni azt irja hogy jelelek ....-nak még nincs messsengere azaz ö még nem ismeri! Ha erre a problémára tud valaki megoldást vagy járt már gy kérem jelezze meg nekem s.o.s már 4. napja nem jutok vele semmire!
:(:( segitsetek Köszönöm szép napot mindenkinek
A Skype valóban sokkal jobb!
Az MSN 2009 nem is érdekel, ami van most az marad, mert ezen kiadja a partnerinformációkat, ki, mikor lépett be utoljára, mit csinált, stb...
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmet láttad utoljára és mi a véleményed róla?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Darwinizmus?Mi a véleményed róla?
- Hydroface öregedésgátló krémet használt már valaki? Vélemények tapasztalatok róla?
- Félelem a nőktől! Mi a véleményed róla? Megoldások?
- Louise L. Hay-Éld az életed c. könyv. Aki olvasta, mi a véleménye róla?