MS TEAMS-ben hogyan kell beállítani azt, hogy asztallaptól felfelé látszódjak? (tudásbázis)
Sajnos a Zoom-ot nem ismerem.
Skype-on le tudod tesztelni könnyen, milyen szögből vesz a kamera: a bal felső sarokban rámész a nevedre, aztán baloldalt alul a második (nekem) a beállítások, utána a felugró ablakban a "hang és videó", és már mutat is a kamera.
Ha nem megy a Skype, telepítsd újra, utána elvileg egy darabig működni fog.
Más programokon is nagyjából így fogsz látszani, hiszen a kamera szöge ugyanaz marad, hacsak el nem mozdítod.
Köszönöm!
Ki fogom próbálni.
A Skype-on és a Google Classroomban van. Megjelensz magadnak😀mielőtt rányomsz, hogy csatlakozol a megbeszéléshez.
Teamsben holnap megpróbálom megnézni, ha odajutok a géphez.
Nem kell külön kamera ha van a monitoron, laptopon, mobilon előtéri.
Az eszközt kell olyan távolságra és magasságra elhelyezni, hogy a kamerakép azt mutassa amit szeretnél.
Pl. a laptopot (ha annak a kameráját használod) tedd egy állványra, hogy ne lefelé nézz!
Kísérletezz a kamera beállításokkal!
Win10 - Start menü
Nem emlékszem, hogy a teams-ben kéne/lehetne ezt beállítani.
A kamerát helyezd olyan távolságra/magasságra, hogy a megfelelő megjelenést elérd vele.
Hogy kell beállitani az MS TEAMS-ben azt, hogy asztallaptól felfelé látszódjak teljesen? Vizsgához kellene.
Köszike.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Hol tudom beállítani Firefoxban az új lap megnyitása formátumát?
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Hol tudom beállítani a helyesírás ellenőrzést?
- Hogy kell facebookon beállítani, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet?