Mozogni/fogyni szeretnék sokat, kitartó "sorstársakat" keresek hozzá :) (beszélgetés)
Meghalt a fórum:(
sziasztok!!!!
Hello hello :D
Mit is Moro ?
Én azt mondtam szeretnék megszabadulni pár kilótól utána jöhet a futkosás, mert ha így állok neki meghalok :DD
(HSZ 17 )
Szia!Nem,még nem,meg nekem amúgy is jobban megy a csoportban mozgás,így valószínű az aerobic lesz a kezdés.
Na meg persze ma este rengeteg rengeteg tánc,mert ma BULI lesz!!!
Sziasztok!
A 90naposat csináltam én is, elég sokat fogytam vele, bicajozni és futni is jártam mellette. 15kg ment le, de sajnos vissza is jött és nem csak 15kg :S
Atkins diétát ismeri valaki? Én azzal fogok most próbálkozni.
Jelentem a lepényből még van!!!!Tegnap elég hosszú napom volt,szerda este 6ra mentem dolgozni,reggel 6ig,onnan egyenessen tovább dolgozni 14ig,onnan anyához,aki szólt hogy ma nincs bolt,anyától rohanás a boltba,haza is értem este 6ra,amikor is drága Eszter barátnőm bejelentkezett,hogy csak 10percre hadd ugorjon fel,mert valamit mondani akar!El is ment este 9kor,beburultam az ágyba,és elaludtam,most ébredtem.
Bűnök:vacsi 2x kenyér(Mert egész nap nem ettem)
Folyadék tegnap össz :5kávé
Ma kávé cukorral,mert tegnap elfelejtettem sacharint venni.
Részemről ennyi:(
Remélem mindenki jól van... Helgus tuti a lepénnyel van el :DDDD
Jut eszembe ki mit bűnözött ?????
na ki vele :DD
Én vagyok :)
Eldöntöttem magamban szeptember 1től ABC diéta. most olvasom a könyvüket és tetszik
nem ígérik azt hogy 4 napon belül "Pamela Anderson" leszel :DDD
Ez a baj nálunk is .... Párom mindent zsírral, szalonnával... és Ő rengeteget is tud enni...
75KG !!!! " születni tudni kell"
Na csajok jó nektek itt meló van :DDDD
fél szem ide fél szem oda... csak az a gáz hogy egy vevőnek a mailba az ide szánt szöveget írtam :DD
Még jó hogy van visszavon gomb :DD
Ritabimbi, azért az a 9 kiló fogyás is nagyszerű, és ahogy érzem, megvan még a kitartásod, ügyes vagy, lesz majd abból több is, csak ne hagyd abba!:)
Helgus, a 90 naposnak csak az első 8 napra megy nagyon nehezen, ha rákattan az ember, és kezd hozzászokni, nem olyan vészes már...Főleg, ha látja és érzi magán az eredményt...:)
Napocs, szia!:) Te merre mozogsz, mozoghatnánk együtt, ha te is sokat szeretnél fogyni...:)
További ajánlott fórumok:
- Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek
- 75 kg-ról a cél 63-65 kg. Sorstársak kerestetnek:)
- Extra molett nő sorstársaim (100kg fölött)
- Munkanélküli sorstársak
- PCOS és hátrahajló méh. Szeretnék beszélgetni sorstársakkal.
- Budapesti- belvárosi- duci vagyok, közös KITARTÓ sétákhoz/ futáshoz keresek szintén a nagy súlyfeleslegétől szabadulni akaró sorstársat...:)