Motiváló (beszélgetés)
Nah ezt jó hallani! :)
Nekem ma olyan iszonyatos migrénes fejfájásaim voltak, h 3x is meg kellett látogatnom az illemhelyiséget Rókakoma miatt, így egésznap az ágyat nyomtam...lehet h melegfront van? Nah de ennyire??? :((
Szia!
Szeegény, jobbulást!!!
Nálam minden oké, kertészkedek, az evés ritkábban jut eszembe, tekerek, mint állat...:) Nemsokára mérek is...
Lányok! Ki h van, h álltok????
Én most benyaltam némi megfázást, köhögök mint egy láncdohányos (pedig sose szívtam), nem túl kellemes...remélem Mindenki jól van, és hajt ahogy kell...én meg kullogok utánatok! HAJRÁ! :)))
Szép 7végét!
:D
Mi kell még??
Hajrá!!! :D
Az intő jel, horoszkópom márciusra:
"A mérlegek most nem mérlegelnek, mert lételemük a mozgás. Teremtsen időt arra, hogy mozoghasson, mert a téli tespedtség után szüksége van az edzésekre. A diétázásnak most kedveznek a csillagok. Ne veszítse el a hitét, és ne halogassa elkezdeni a fogyókúrát. A MAJD HOLNAP és az ÚGYIS ÖREG VAGYOK HOZZÁ mondatokat törölje ki a szótárából."
Köszi, ari vagy !!!:D
Nagyon remélem!
Halihó!!!
Annyira jó volt hétvégén!!!
Ismerősökhöz mentünk látogatóba, s le voltak döbbenve, mennyit fogytam. Nem gondoltam, hogy ennyire észrevehető a különbség...:D
De nagyon örültem:D
Sziasztok csajok!
Köszönöm a bíztatást :D:D
Kezdődik az iskola :S
Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, h így elhanyagoltalak Benneteket mostanság, minden napra kijut vmi, v vezetésre rohanok, v fogorvoshoz, v csak tovább kell ment maradnom, szóval estére már hulla vok általában!
Ma mérickéltem, picivel kevesebb mint múltkor, én már ennek is örülök! :))
Pusszancs
SZUPI VAGY!!!! :):)
Jó ilyeneket olvasni! :)
Sziasztok!
Jajj nagyon eltüntem, sok a munka elfáradok , de heti 2x megvan a mozgás a súlyom persze nem mozdul.Gatrtulálok Szomorú069 nagyon ügyes vagy!!!Sidny_ke kitartást kívánok, szurkolunk nektek.
Hali!!!
Tegnap megmértem magam, fogytam végre 4 kilót:D
Ezek szerint jó a módszerem :)
Persze, hogy mozgásnak számít a korizás!!!
És még a tavasz is jön... :D
Helló Lányok! Mi ez a nagy pangás?? Gondolom mindenki gyúr ezerrel, igaz? :)))
Mi ma voltunk korizni, az is mozgásnak számít nem igaz??
Puszka
Köszi Drága a bíztatást, én is így állok hozzá, minden a legnagyobb rendben lesz! :)))
Pusza
Szia!!!
Sajnálom a dolgot!!!
DE nagyon jó, hogy nem estél kétségbe, hiszen igen nagy a valószínűsége, hogy a "rásegítéssel" tökéletesen eléritek a célotokat! :D
Itt a Hoxán is rengeteg pozitív tapasztalatot olvasni, meg aztán lehet, hogy mégis spontán összejön... :)
Ha ennyire nem megy a bringázás, akkor nem lehet, hogy olyan sportot kellene találnod, amit örömmel csinálsz??? Biztosan van ilyen... :)
Jobbulást annak a fogacskának! :D
Sziasztok Drágáim!
Nos, ma voltunk Apának a kiskatonáit megnézetni, és nem a legjobb dolgokat mondták, így több mint valószínű, h spontán nem lehet Babónk, szóval irány egy meddőségi centrum... :( Én igyexem pozitívan felfogni, hisz nem mondták ki konrétan, h NEM LEHET BABÓNK, csak úgymond rá kell egy kicsit segíteni, meglássuk...mindeneseter a bringázás már megint nem megy napok óta, és sajnos a fogam is bedurrant, ergo megint minden összejött csőstül.. :))
Szia!!!
Igen, ez a tél végi levertség... Nekem sincs kedvem semmihez, de ha lebringázom az időmet, sokkal jobban érzem magam!
És a nappalok érezhetően hosszabbodnak! :)
Úgyhogy fel a fejjel, mindjárt itt a jó idő, és csinosnak kell ám lenni!! :D
Sziasztok Lányok!
Már megitn jól eltűntem SORRY!
Semmi különös nincs, de néha úgy érzem magam, h ez az időjárás az oka mindennek, lehet h kezdek depis lenni??? :(((
Bringa sem ment, de a kajára próbálok odafigyelni, az is vmi... :) Ti h vagytok, remélem jobban nyomjátok mint én!!!
Pusza Mindenkinek!
Szia!
Már este 6kor itthon volt:)
De ma mennie kellett szervizelni:S
Nem hagyják pihenni szegényt:(
Egyébként Te csinálod jól! Én is mászkálok a Picurral, ha nem lesz ilyen hülye idő...:)
Mikor ér haza a párod.
Fogjuk ezt is az időre :):) Azért vagyok ritkán , mert megyek mindenfele, mint a mérgezett egér.
Baj nincs, szerencsére, csak úgy "el vagytok tűnve"...
:D
Mindenkinek szép hétvégét!:)