Mostmár elég! Fogyjunk le zabpehellyel! (beszélgetés)
Tegnap végre sikerült egy jó diétás napot végigcsinálnom!Nagyon örülök!!
Mindent betartottam,igaz vacsira nem ettem zabpehlyet,csak egy friss joghurtos salátát,próbálom az esti étkezésekből ezentúl még így is kiszűrni a ch-t,de gondolom ennyi módosítás csak jótékony lehet!
Részletek a naplómban!
:-))
Légyszives írd le, hogy haladsz. Én még nem kezdtem el, valószínűleg én legalább 5 kanál zabpelyhet teszem majd bele.
Szerintem az is belefér.
Az első zabpehely nap után nem vagyok elégedett,gondoltam keménykedek egy kicsit és kibírom 3x3 evőkanál zabpehyellyel joghurtban vagy tejben...hát nem bírtam ki...délután becsúszott egy kis levesben főtt csirkemell némi sárgarépával-ez önmagában még nem lett volna olyan nagy baj,de este viszont rántott csirkemellet ettem gombaszósszal--ahelyett hogy elrágtam volna egy almát vagy egy sárgarépát--...büntetésképp vártam egy kis gyomorfájást vagy valamit ...de semmi...
Így a tegnapi félrelépésből tanulva ma megreformálom a diétában leítakat és 5x3 evőkanálnyit fogok enni és minden adagba teszek még valami zöldséget vagy gyümölcsöt.
Remélem Ti sikeresebbek voltatok!!
Nagyon szívesen!
:-)
5 napon keresztül a főétkezésekre zabpelyhet kell enni vízzel,tejjel vagy joghurttal leöntve,mellé és a kisétkezésekre gyümölcsöt,zöldségféléket engedélyez.
Elküldöm a linket,hogy egészen pontosan tud miről van szó.
Rendben!!Én valamit megpróbálok,mert 5-6 kg-ot le szeretnék adni!!!Lehetőleg 2 hónap alatt!!:)))De nem szeretnék drasztikus fogyókúrát!!Na majd kipróbálom ezt!!Remélem hatásos lesz!!Soha nem kellett fogyóznom,mert nem híztam el,de ülőmunkát végzek,és igaz ami igaz lerakódott az a kis súlyfelesleg!!Sajnos:(
Én most a barátnőmmel közösen fogyok...hátha nagyobb lesz az akaraterőm!!1.fogyózásom,és szeretném sikeresen végigvinni!!!:))
Kívánok mindenkinek sok sikert!!!!!!:)))
Sziasztok!
Én ma kezdek egy 5 napos tisztító zabpehely-kúrát.Mozgás mellett (ami nekem valószínűleg sajns elmarad )napi egy kiló fogyást ígér...
Sziasztok!
Én is elég sokáig ettem reggel-este a zabpelyhet, soha nem zavart meg.
Lehet tőle fogyni, 4-5 kg adtam le egy hónap alatt, kemény edzéssel.
Ha magas a kalóriatartalma...akkor miért lehet fogyni tőle?
Szerintem ez nem így van.
A korpa a gabonafélék őrlésekor keletkező melléktermék. Leginkább terméshéj áll. Elsősorban takarmányozásra használják, ám kedvező élettani hatása miatt (a hántolt magvaknál több fehérjét, étkezési rostot, foszfort tartalmaz), az emberi táplálkozásban is szerepe van.
A korpa mindenféle gabonaféléből előállítható, beleértve a rizst, búzát, kukoricát, árpát, rozst,zabot és a kölest is.
Mit tapasztaltok még azon kívül, hogy esetleg meghajt, vagy másnál csupán rendben tartja a dolgokat :)
Fogyott valaki?
Vakri te hogyan fogyasztod?
Majdnem minden reggel ezt eszem május óta, és engem igen:D
Sőt, az összes családtagomat is:)
Nagy általánosságban mondtam a fórumindítónak. Ha rád nem igaz, az nem azt jelenti, hogy nem így van.
Márpedig a túlzott rostbevitelnek megvannak a maga veszélyei, ezért kell vigyázni.
További ajánlott fórumok:
- 2012. június 18-tól fogyjunk együtt! Ki tart velem?
- 5 NAPOS DIÉTA ZABPEHELLYEL, hétfőn kezdünk! (2011.08.15.)
- Aug. 4-től...utolsó esély a nyárra, fogyjunk le:)
- Diéta zabpehellyel, rizzsel, zöldséggel és gyümölccsel
- Egy normál gyümölcsös joghurt három evőkanál zabpehellyel körülbelül hány kalória?
- A dukan diétában a zabkorpát lehet helyettesíteni zabpehellyel? (csak ideiglenesen)