Most mihez kezdjek, mit jelent ez? (beszélgetés)
Rendben, akkor ezt választom, nem kell a baj.
Mindenesetre igazam volt ezek szerint, azt hittsszul látom a dolgokat.
Szerintem vedd fel a pókerarcot és ne reagálj rá,
próbálj természetesen viselkedni vele.
Ha ennek ellenére konkrétabban bepróbálkozik,akkor határozottan utasítsd vissza.
Szerintem a legvégső esetben mond csak el a párodnak,hogy ne legyen viszály a családban.
Ez az én véleményem is, nem kell tudomásul venni. Lehet, hogy nagyon közvetlen, ami könnyen félreérthető.
Én nem beszélnék róla senkivel, mi van, ha félreérti csak a helyzetet.
Pusztán barátságból is lehet kacsintani és abban semmi rossz nincs.
Hogyan féltékenykedik?
Pl: most hogy ott jártunk, valamire azt mondta nekem flegmán, ami rá nem jellemző, hogy mindig Gabika. Így nevezik a tesóját. Pedig csak az anyukája mondott valamit, erre én válaszoltam, mire ő ideges lett.
Mi csak azt tudjuk, mit írsz.
Sőt még azt se, mert simán félre bírják érteni egy mást az emberek ha írásban kommunkiálnak, de még akkor is, ha élőszóban.
Hogy a kacsintás mennyire egyértelmű, azt csak te tudod:)
Nekem az a legjobb ötletem, hogy ezt a vonzódást, vagy mit, hagy teljesen figyelmen kívül.
Ne foglalkozz vele és kész.
Eszembe sem jutna, nem kavarnék bajt egy testvérpár között.
Oké, hogy közvetlen, mert az, ezt addig is tudtam. De az nem véletlen, hogy valakire rákacsintunk, annak szerintem oka van. És annak is, hogy sokszor ülök az előtérben a kanapén, benézek a konyhába és látom, hogy néz. Na ilyenkor felállok és kimegyek. Ez is megtörtént már.
Mert attól félek, hogy én nagyítom fel a dolgot, mert dinka vagyok. De ti is azt írjátok, és csak a valós tényeket írtam le, nem magyaráztam bele semmit.
A kacsintás ilyen egyértelmű lenne?
Ezt nem értem. Már miért tévednél? Ebben a nők nem szoktak tévedni.
Én a pároddal való beszélgetést nem javasolom, csak akkor, ha te nem jutottál ezzel a testvérrel négyszemközt semmire.
És ha tévedek?
Hülyét csinálok magamból, és még balul is elsülhet. Lehet azt hinné, én szemeltem ki őt.
Másik dolog: ha igent mondana, az tuti többé oda nem tenném a lábam.
Remélem is.
Mint írtam, lassan 5 éve a kedvesem a testvére, de korábban olyan 6 havonta 1 szer ha láttam, mert távol élt tőlünk. Most heti szinten látom.
Furának tartom a szitut. Azért írtam ide, hogy segítséget kérjek. Hogy ti hogyan látjátok?
Mert akkor talán jobb oda sem mennem. Ezzel már próbálkoztam, de a párom szülei azt hitték, megsértődtem valamiért azért nem megyek.
Itt vagyok, bocsánat, csak nekem közben dolgoznom is kell.
Tévedés, nem 1 éve vonz. Kb 1 éve indult ez el.
:))))))))))
Nem kopogtatunk az orrodra:))))
Viszont a fórum indítója nem válaszol.
A legjobb, ha nem veszel tudomást a viselkedéséről. Bánj úgy Vele, mintha a saját testvéred lenne.
Egyébként lehet, hogy Ő is csak azt teszi és nem is gondol semmire.
További ajánlott fórumok:
- Mire lenne most szükséged?, Mi jelentene most neked segítséget?
- Új hoxa. Aki már most utálja, jelentkezzen!
- 30-on túliak.....nektek is mást jelentett régen a szilveszter mint most?
- Ma délelőtt az ujjaim között apró, viszkető, nedvedző hólyagok jelentek meg, mostanra teli van vele a tenyerem, mi ez?
- Ha msn-en az ismerősnél eddig a "friend" között szerepeltem, és mostmár nem, ez azt jelenti, hogy csak a profiljáról törölt?
- A legjobb fiú barátom azt mondta hogy "Tök jó csaj vagy!"Ez most mit jelent?