A legjobb fiú barátom azt mondta hogy "Tök jó csaj vagy!"Ez most mit jelent? (beszélgetés)
ha szereted a párod akkor miért kavart volna be?
vedd úgy,hogy azt jelenti,hogy nem vak,és barátként megjegyezheti neked,hogy jó csaj vagy.Gondolom Te is megjegyzed neki,ha épp jól néz ki,hogy "de jól nézel most ki,máskor is felvehetnél hasonló inget meg gatyót,mert macsóssá tesz,a csajoknak bizti bejön majd".
Észrevettem h nem komoly az ajánlat!!
Nem is komolyan írtam vissza.....De hát nem az erősségem a poénkodás, sajnos..
Ja és hogy teljes legyen a kép, még szőke is vagyok csak h így még hülyébbnek nézhessenek egyesek!!
Most kicsit összetört bennem egy világ,de azért küldtem egy szál virágot hódolatom jeléül.
A pároddal sok boldogságot kívánok.
Nem minden nő csak a naívak.
A teljesen kifejlett nőkben ( úgy értem agyilag ott fent is)nagyon kifinomult érzék van ,ilyen gyors szkennert még nem találtak fel.
Az utcán szembe jön velem egy nő sokszor észrevettem ,kb0,5 mp alatt megy végbe egy gyors pásztázás ,néha álcázásképpen a mutatóújjával a szeme sarkát piszkálja,a két újja között pásztáz,szkennel.
Normáli esetben itt vége is van a "románcnak"
A komplikációk akkor jöhetnek ,ha bármelyik fél túlreagálja az ilyen elemi ösztönből jövő kis jelzéseket.
Azért csodálkozom a topic gazda 21. évén,azért írtam neki nem túl komoly ajánlatot.
Édesméz!
Igazad van!elég sűrűn túlkomplikálok dolgokat!Tényleg minden nő ilyen!Ez van!De mi lenne a férfiakkal nők nélkül?!:p
Amúgy lehet h nem hiszitek el, de sokat segítettek....Köszönöm!
Miért?
Lehet akár szerelmes is belé, csak nem akarja elrontani ezzel a barátságukat!
Gondolom ezt én!
Számít attól is, hogy ezt, hogy mondta! Nem voltunk ott, ezért nem is tudhatjuk!
Köszönöm szépen az ajánlatot, de inkább maradok a párom mellett!!De azért kedves tőled:)
Sorry
Csak az elmúlt pár hétben észrevettem h valahogy másképpen néz rám és tök kedves velem....
Róla tudni kell h úgy fél évente egyszer mond v.mi pozitívat a másikra és ezért is nagyon furcsállom..
Nem akarok tőle többet a barátságnál!!!!
:):) jaj ezen most jót mosolyogtam:):):)
köszönööööööööööm:):):):)
(K)
Figyi alle 20!
Kurva dögös csaj vagy,nagyon bejössz nekem,én má régen tudtam,hogy egyszer majd megmondom.
Most aztán dobj minden barátod ,ha van férjed azt is!
Itt vagyok ééééééén,naaaa mit szólsz?
szerintem kár ezen rágódni, mert így fog bekavarni. sok jó csaj van...attól hogy ezt mondja valaki a másiknak, még nem biztos hogy szerelmes vagy együtt akar vele lenni. ha nem szeretnnéd ha bekavarna, szerintem ne is gondolj rá.
Aztán majd alakula dolog. ha meg többet akar, az idővel úgyis kiderül, és ráérsz akkor ezen agyalni:)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Legjobb barátom megaláz
- Beleszerettem a legjobb barátomba?!
- Beleszerettem a legjobb barátomba, barátkozhatok-e vele tovább?
- Legjobb barátom rányomul az "exemre"?
- Holnap (szombat) találkozom a legjobb barátommal egy kávéra, akit a férjem nem kedvel...