Most akkor mit csináljak? (beszélgetős fórum)
Azért egy anyanyelvet nem árt helyesen használni tudni..
Mert ettől anyanyelv..-)
Engem is zavarnak a saját hibáim, ezért utólag is szoktam javítani őket.
Még szerencse, hogy nem vagyunk mind egyformák. A helyesíráshoz sincs egyforma érzéke az embereknek, így az sem biztos, hogy hanyagságból véti a hibáit.
Rá se ránts, én is szoktam magyarban hibázni..-)
kevéske a szókincsem..-)
Kedves Tagtárs! Képzeld el, én is elütök betűket, esetleg lehagyom a szavak végéről, mert sietek, elküldtem, és már nem tudom javítani. Engem zavar a saját hibám is.
Ezek nem egyszerű elütések, sajnos.
Ezen nem megsértődni kell, hanem tanulni az esetből. Az okos ember tanul belőle.
Ha vétettem valami hibát máshol, én meg szoktam köszönni az illetőnek, hogy felhívta rá a figyelmem.
De hát nem vagyunk egyformák, ugye?
Isten lássa lelkem, velem is megesik, hogy rosszul írok egy szót. Nála ez most több lett.
Társunk segítséget kért, próbáljunk meg arra fókuszálni.
Bizony. A függőség egyik formája sincs rendben, de a szerencsejátékok közül talán az a legrosszabb. Sajnos van a környezetemben tippmix-függő. Naponta játszik.
Ezt ne értsd úgy, hogy helyeselném a sorozatos lottózást. Az sincs rendjén.
16-20 ezer havonta?
Rotschild família tagja vagy?
Az mennyi pénzben havonta?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Pici babám sokat bukik szopi után, legtöbbször akkor, amikor leteszem hasra (csak hason tud aludni) mit csináljak?
- 3 hósom ha nincs az ölünkben és épp nem alszik, akkor folyamatossan sír. Van egy féltékeny tesója is. Mit csináljak a picivel, hogynesírjon?
- Ha nincs fogadott orvosod, akkor amelyik kórházban szeretnél szülni, ott meg kell hogy csinálják szó nélkül a ctg-t?
- Küldtetek jogfenntartó nyilatkozatot, hogyha visszacsinálják a magánnyugdíj törvényt akkor maradni akartok?
- Szövegszerkesztőben ha próbálok javítani a szövegben, akkor az utána következő betű eltűnik. Mit csináljak?