Mosonmagyaróváriak, környékiek segítségét szeretném kérni! (beszélgetés)
Szia rengeteg albérlet van erre féle esetleg ha tudnál információval szolgálni hogy mik az igényeitek akkor próbálnék segíteni!
Itt értem hány szobás,max hányadik emelet,mennyi a max albérleti díj meg ilyenek.
Én hegyeshalmi vagyok érdekelne itt is vagy levélen?mennyire mosonmagyaróvár környékére gondolsz?
Köszönöm szépen!
Ezeket már átnéztem itt a neten, de alig van vmi:(
estleg ha van vki aki kiadná a lakását egy megbízható, időre fizető családnak, szóljon, mert nagyon nehéz arrrafelé találni albérletet úgy veszem észre:((((
Sziasztok!
Albérletet keresnénk párommal és kétéves kislányunkkal. Igényes, megbízható (MAGYAR) család vagyunk és Mosonmagyaróváron vagy a környéken szeretnénk albérletet. 21-én foglalnánk le. Szerintetek hol lenne érdemes keresnem, mert Pest megyéből mennénk? Neten hol, vagy van vmi helyi újság esetleg, mert alig találok, azok is elkelnek addigra:(((
További ajánlott fórumok:
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- CHF hitelnél szerintetek érdemes az állami segítséget kérni, vagy átváltani Euró alapúra, vagy forintra?
- A védőnőn kívül kitől tudok segítséget kérni?
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- TSMT-s gyógytornászok segítségeteket szeretném kérni! (ha van itt valaki)
- Elsősorban Budapesti és környékiek segítségét szeretném kérni, merre érdemes elmenni 3-4 éves gyerekkel ebben a zimankóban?