Monokini (beszélgetés)
szerintem csak unaloműzés :D
de lehet, hogy tényleg hobbi :D
Ez igaz:)
Néha az az érzésem,hogy valakinek az a kikapcsolódás ha,vitatkozhat.
a frászt :))) miért kéne ilyen butaságokon összeveszni? így is elég a vita a fórumokon :D
legalább mi, ricinusosok tartsunk össze XD
persze, tudom :)))
Szerintem mindenki azt csinál, ami neki jól esik, és belefér az értékrendjébe. Nekem belefér, Neked nem :)
így szép a világ, nem igaz? :)
A szilikonmell simán lehet ronda... nagyon kevés plasztikai sebész tud igazán szép ciciket csinálni. Rengeteg csajszin látom (ilyen a munkám, na)
hogy egyik melle 5 centivel feljebb, lejjebb, nem egyforma lett, mert az egyik nagyobb volt, mint a másik, műtét után folyton áll a bimbójuk, minden ruhán átüt, stb...
én ha kis mellem lenne sem rakatnék szilikont...
Nem tudom miért. Máson tetszik, magamon ódzkodom tőle. Meg mondjuk minek XD
Csatlakozom:)
Én is mono-zok, igaz csak otthon a kertben, mivel strandra nem járunk:D
Szomszédok időnként odakukkolnak, de szerintem már kezdik megszokni. Nem gondolom, hogy exhibicionizmus lenne. Egyszerűen csak csupaszon jöttünk a világra és úgy is fogunk valószínűleg eltávozni innen, az évek hosszú sora rakta ránk a rengeteg ruhát:( Ádám és Éva a paradicsomban még milyen jól elvoltak:D
Nem érdekel ki mit gondol, én úgy érzem jól magam és utálom, ha a bikinifelső helye fehér marad.
Szerintem nagyon sok nőnek nem szilikon a melle, így ha csak azok vetkőznének, akiknek "jó" melle van, hát nagyon kevesen monoznának.
Egyébként szilikon mell, is lehet ronda, lásd Rubint Réka:S
Nálam a Bódy Silvi féle mell a nyerő:)
nemááár :)
Kicsivel több önbizalmat kérnénk :D
(őszintén, nekem tényleg egyszerű, mert köb a melleim az egyetlen részem az arcom mellett, amivel maximálisan elégedett vagyok, de ha nem így lenne, akkor is letojnám)
Én nem ilyesztgetnék vele senkit, van önkritikám, meghát nemszeretném ha kidörzsőlödne a combom! :-)
(Talán akkor ha jó didkóim volnának) :-)
Én monokinizek. És őszintén? nem tudom exhibícionizmus-e, de nem kínlódok egész ősszel, nyáron azzal hogy itt csíkos, ott pántnyomos. Nem érdekel más véleménye. Nekem így jó :)
És ennyi :)
Mindenki csinálja, ami jólesik. Amúgy hálistennek már nem "köveznek meg" érte, senki nem bámul mint a borjú az anyjára, egyre több a monokinis.
Monokini.Itt a monokini a téma.
Exhibicionizmus-e a monokini?Vagy csak akkor,ha nyilvános helyen (strandon,vízparton) csinálod,és ha otthon (kertben,erkélyen) akkor nem?Aki csinálja,miért csinálja,aki nem,miért nem?Te szoktál monokinizni?Ha igen,hol?
Egyáltalán,mi a véleményed a monokiniről?