Mondjatok olyan könyvcímeket nekem amik pl. segitenek vagy a depresszióban vagy egyéb élethelyzetekben légyszives (beszélgetés)
Dale Carnegie: Sikerkalauz 1-3
Agykontroll
Barbel Mohr könyvei
Paulo Coelho:Alkimista,Veronika meg akar halni, Tizenegy perc......
Nekem sokat adott.
Ezt a könyvet ajánlom: hogyan fordithatod előnyödre hátrányd:
A titok, az tuti, meg Müller Péter, Eckhart Tolle: A Most hatalma (kicsit nehéz olvasmány)
és bízz magadban, hogy igenis , képes vagy túl lenni az akadályokon!!! Ne feledd, egyszer fenn, egyszer lenn!!! Csak jó jöhet!
csatlakozom az elottem szolokhoz! A TITOK nekem sokat segitett, megvaltozott az eletszemleletem. Valamint figyelmedbe ajanlom Dale Carnegie - Sikerkalauz cimu konyvet, miutan elolvasod maskepp latod az embereket es maskepp allsz az emberekhez.
Ami a legfontosabb, hogy amikor depressziosnak erzed magad, es nincs eletkedved sem, ugy erzed semmi sem mukodik ugy ahogyan kellene, akkor hozz valtozasokat az eletedbe! En pl. amikor igy ereztem atrendeztem a szobat, shoppingoltam, stb.. a lenyeg, hogy olyan dolgokat tegy amiben kedved leled! Sok sikert! Irj a valtozasokrol! :)
Osho: Öröm, Eric Berne: Sorskönyv
De igazából, ami a psziché kategóriakörben megtalálható: az mind jó neked.
A titok
Joe Vitale könyvei
Neale Donald Walsch könyvei
Louise I Hay könyvei
A J Christian könyvei
Osho
Lynn Grabhorn: A vonzás hatalma
Édesvíz kiadó
Több hozzászólóval egyetértve Paulo Coelho könyveit ajánlom neked, kezdd a "Veronika meg akar halni" című könyvvel. Ha nagyon magad alatt vagy és néha még a halál gondolatával is eljátszol, akkor szerintem egy kicsit elgondolkodtat a könyv és jó irányba terel.
A TITOK szintén jó könyv!
A vörös oroszlán Szepes Máriától
Judith Viorst: Szükséges veszteségeink
Andrew Matthews - Légy vidám, és hallgass a szivedre
Andrew Matthews:
Legyél boldog most!
Élj vidáman!
Hallgass a szívedre!
Ezek nagyon jó mankók, hogy kimássz a depiből. Segítenek egy használható életszemléletet kialakítani, sikeresebb, boldogabb életet élni. Nem csak depiseknek!
Én is sokat voltam depis, és néha vagyok is. Ilyenkor elolvasom a The Secret/A titok, vagy Müller Péter könyvei közül olvasok egyet és tök jó lesz utána. Vagy a Szellemi erő titkai is segített nekem.
De szerintem ha kikapcsol egy szórakoztató könyv -pl Gesztesi Bulik, balhék, sztorik- azt is olvashatsz, nem feltétlen kellenek ilyen "tudományos" könyvek