Pontosan. Ez igaz a több mint 150 tő leanderemre is:) muszáj metszeni, de azokat nehezebben vágom, mint a hibiszkuszt, mert sok különleges van köztük, amit még nem sokat láttam virágozni, és olyan nagyon nehéz vágni. De ha már megteszi az ember, nem bánja meg.
Megmetszetted? Jól meg kell tavasszal meteszni és akkor sokáig virágzik. Nyáron nekem is fejlődött, aztán most már behoztam, és a lakásban folyamatosan nyílik
Én tavaly ültettem magról, még abban az évben virágzott, szétültettem négyfelé, abból kettő túlélte a telet, és idén gyönyörű nagy bokrok lettek. Takard le falevelekkel, és nem lesz baja
Kint van még a növényem az udvaron, néhány bimbó is van rajta. Néhány napja azonban elkezdtek sárgulni a levelei, illetve barnul is a levelek széle, úgy néz ki, mintha halódna. Megfázhatott? Esetleg túl sok eső érte mostanában? Mikor kell bevinni és milyen helyen kell teleltetni?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.