MMS (beszélgetés)
14. zendegi (válaszként erre: 13. - Kataizsak)
2018. ápr. 12. 18:03
Sziasztok!
Mozog még valaki itt, errefelé? :-)
13. kataizsak
2016. márc. 5. 14:28
Sziasztok ,nincs véletlen valakinek mms cseppje elfekvőbe nagyon sürgős lenne.Az semm baj ha bontott bárhova elmegyek érte.
12. kokjuk
2015. jún. 6. 10:31
Szia zolyyy. Szeretnék veled beszélni privátba az MMS-használatáról egy üzenetet már küldtem privátba.
Üdv: Lajos
11. -Léna-
2014. nov. 30. 16:02
Régi a fórum de én is kíváncsi lennék az MMS csepekkel tapasztalatokra.
Csak olyan vélemény érdekel aki saját maga szedte. Mennyi ideig milyen cseppszámmal használtátok és milyen problémákra?
10. herczeglaszlo
2013. ápr. 15. 20:21
Helló...csak annyit áruljatok el, milyen címről lehet rendelni MMS-t..szeretném a családot "ellátni"..hogy juthatok hozzá???:_):)
9. Cand Ida (válaszként erre: 8. - Cullinan)
2010. nov. 11. 19:08
Bizony, ha nem megflelő körültekintéssel szedi az ember, s nem tart szünetet, akkor felborítja az ionháztartást. Nagyon körültekintően szabad csak szedni, nem szabad túladagolni és szüneteket kell tartani, amikor az ember feltölti magát antioxidánsokkal. Én 2 hétnél tovább nem is merem szedni és 2 hét szünet...de inkább csak kezdem újra, ha egy vírus jön. Nekem is borított egy kicsit, szerencsére a szervezetem minden rezdülését érzem, s így nem lett gond belőle. Állítólag kiszáradást okozhat...nekem vizet tartott vissza, de ez is épp úgy az elektrolit borulás. Tehát csak óvatosan! :)
8. cullinan (válaszként erre: 6. - Cand Ida)
2010. nov. 5. 11:14
Most hallopttam, hogy betiltották a szert, mert ártalmas az egészségre!!
6. Cand Ida
2010. aug. 26. 12:21
5. cullinan (válaszként erre: 4. - Cand Ida)
2010. aug. 25. 22:03
na, örülök, hogy végre valaki tudja miről beszélek!
a lányom javaslatára ittuk mi is, de talán végig nem is szedtem, egyszerüen mindig bennem volt, hogy mérget eszünk, és félve adtam a fiamnak is, tehét nem volt rendszeres.
Itt Mo.még nem igazán van kellő tapasztalat az eredményességéről, nem?
4. Cand Ida (válaszként erre: 1. - Cullinan)
2010. aug. 20. 12:08
Igen, rengeteg tapasztalatom van! Állíthatom, hogy ez egy csodaszer és kivételetesen nem drága és nem mlm rendszerben működik a beszerzése. Nekem nagyot lendített az állapotomon és amint abbahagyom, érezhető 1 héten belül a változás, visszaesés. A bakteriumölő hatása valami csodálatos, s mióta ismerem elkerül az inflúenza is.
3. cullinan
2010. márc. 1. 08:46
Ird be a google-ba ezt a nevet, és olvashatsz róla!
2. Franc22
2010. márc. 1. 08:27
még nem is hallottam róla
1. cullinan
2010. márc. 1. 08:16
Van esetleg valami tapasztalatotok az MMS(Miracle Minerál Solution) szedéséről?