MMR és bárányhimlő elleni oltás felnőttkorban (beszélgetés)
Drukkolunk nagyon nagyon,remélem(nagyon!!)hogy minden oké lesz végül,és útban a kis jövevény!!!Írj majd ha tudsz már valamit:))
Puszillak
szia
Ne aggódj, lehet csak később volt beágyazódás.
Hány hetes lehetsz most?
Elhiszem,én is nagyon drukkolok Érted:))
Igen,köszönöm,sem láz,sem hőemelkedés,semmi:))
Úgy tűnik idén védekezünk már csak;))
Szióka,szuper,akkor egyre közelebb vagytok már hozzá:))Nagyon izgiii:))
Nekem kiderült,h.párom volt b.himlős úgyhogy nincs gond:))
Amugy semmiféle mellékhatást nem érzek a szuritól,talán sokkal frissebb is vagyok mint előtte,több az energiám.Persze nyílván nem a szuri miatt csak úgy általánosságban.
A szúrás helye egyáltalán nem látszik.
Manapság már sajnos csak így lehet boldogulni, mert sok a protekciós ember és nem győzzük egymást felüllicitálni
sajnos tudom mi a dörgés
Incifinci
a nemvárt napjától számolva 1 héttel, már lehet látni az aprókát
Incifinci,ezt mondjuk megértem,ez elég bizalmi dolog,én mondjuk ennek ellenére tuti nem bírnám ki,és elmennék:DD
Zsivi,remélem tutira volt már:S
Ha hazajön megkérdezem mindenképp.
Köszönöm:))
Nem tudom hogy a párodnál gond-e hogy volt-e már bárányhimlős,szerintem azért nézz utána.Lehet hogy csak azért kérdezte mert a bárányhimlő felnőttkorban amúgy is nagyon veszélyes,engem nagyon
tacsra tett.A dokimat szerintem kivárom a többivel sajna nincs jó tapasztalatom.
Majd írok,remélem az izomláznál nem lesz több tünet a szuritól.
Ha nagyon nem bírod akkor esetleg addig is,elmehetsz egy másik dokihoz,amikor a tiéd visszajön akkor meg hozzá.Több szem többet lát alapon:)))
Most értem haza még vásárolnom is kellett,a szuri kb 2perc volt vetkőzéssel együtt,időre mentem,pici vékony tűvel adta,mint egy szunyogcsípés olyan volt.
Egyelőre semmi duzzanat,picit izomlázszerű érzés van a jobb vállamban ahova kaptam,de semmi több.
Megkérdezte a nővér,hogy a párom volt-e bhimlős...Csajok az is számít?Vagy mi?Nem tudom...
Hétvége felé kel felhívnom,szabin van azt mondta jövő hétre ad időpontot.Közölte hogy ne idegeskedjek
még úgysem látna semmit uh-án.
Köszike az energiát,rám fér úgyis nehezen telnek a napok.
EZ AAAZ!!!!!JÚÚÚJ DE JÓÓÓÓÓ,REMÉLEM HOLNAPRA ERŐS LESZ!!!KÜLDÖM AZ ENERGIÁT,NAGYON ÖRÜLÖK:)))
Mikorra tudtál bejelentkezni?
rendben
reggel fogom várni a fejleményeket
Vigyázok magamra,csak az idő pöröghetne már gyorsabban várom hogy erősödjön a teszt.
Majd írok mi újság velem.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes beadatni a bárányhimlő elleni védőoltást?
- Tényleg kötelező már a bárányhimlő elleni oltás?
- Akik már beadattátok a bárányhimlő elleni oltást, mik a tapasztalaitok?
- Kullancs elleni és bárányhimlő elleni oltás
- Van köztetek orvos (belgyógyász, háziorvos), aki felnőttkori bárányhimlő oltással kapcsolatban tud segíteni?
- Felnőtt korban kapott bárányhimlő elleni oltás után lehet valami "utóhatás"?