Mivisek.-)) (beszélgetés)
B.Ú.É.K. ! ! !
:)
static.hoxa.hu/pic/kepeslapok/201001-202000/201330.jpg
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok !
Kedves Szabina!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!
Sziasztok!
A nyár végén voltunk pár napot Bogácson,nagyon jó volt.Szilvásváradra is átmentünk.
Szerdán voltak a tanárnénik családot látogatni.Pénteken megvolt a tanévnyitó.három osztály indul.A mi osztályunkba 20 gyerek fog járni.Tavaly 2 osztály indult 28-28 gyerekkel.Holnap suli meg ovi.Szép napot kívánok mindenkinek!
Igen, már várja! Tetszik neki, hogy már nem "kezdő" az iskolában! Nagyjából be is vásároltunk már, igaz táskán és füzeteken kívül nem igazán kellett egyéb tanszert vásárolni. Még fel kell ruházni, mert sokat változott a nyáron is! Nőiesedett! :)
Megértem, ha fáradtnak érzed magad! Nem egyszerű a mai gyerekekkel! A pedagógusok pedig nagyon le vannak terhelve! Pihenj még egy kicsit a kezdésig! :)
Antibiotikummal nekem is volt gondom. Az én betegségem 2 napos gyomorfájással kezdődött, a szokott módon gyógyítgattam (Salvus víz, savlekötő) aztán elmúlt a gyomorfájás és jött a hasmenés elég erős hasfájással. A háziorvosom szabadságon volt, a helyettese Cifloxint írt. Két szem után hirtelen rekedtség-kiderült a gégeödéma enyhe formája. Az ügyeletes orvos abbahagyatta az antibiotikumot és sima széntablettával elmúlt a hasmenésem.
Örülök Vadvirág, hogy már jobban vagy! Kata várja már az iskolát? Bevallom én nem.60 éves vagyok,elfáradtam, nyugdíjas szeretnék lenni. Sajnos a nappali tagozat miatt még 3 tanévem van addig.
Örülök, hogy már jobban vagy!
Megkérdezhetem, hogy mire kellett Dalacint szedned?
Még az a szerencse, hogy senki nem kapta el! Nekem pedig vastagbél gyulladásom volt, ami iszonyatos hasmenéssel jelentkezett. Dalacint szedtem és az okozta!
Kórházban is voltam, ez miatt.
Vigyázz magadra! :)