Mivel tudnám elérni, hogy nagyobb mellem legyen? (beszélgetés)
Genetikai adottság.
Optikai tuning alkalmazható (melltartó, has lefogyasztása, ha van), de más nem segít, legfeljebb csak az önelfogadás
Van erről egy vicc:
Feleség megkérdezi ugyanezt a férjétől. Mire a válasz: - Dörzsölgesd WC papírral. A fenekednél bejött.
Így hát nyugodtan bevetheti a wc papíros kúrát...
annyit ér az is mint a masszírozás.
Igen, most, hogy írtad, belenéztem.
Tényleg valami önértékelési problémája lehet szegénynek.
olvastad a kérdező hozzászólásait?
Ha 2800 ccm-es mellei volnának, találna magán valami más hibát...
Én sajnálom, de valószínűleg nem a melleivel van gond... :(
Nem kell a fiúknak mindent elhinni!
Csak ha el akarod! :)
Azert hordani nem art:) en szereny b-kosar de 20 eves korom ota egy lepest sem teszek melltarto nelkul es alvashoz is van. A kis mellekre is vigyazni kell. Tobbiben egyetertek hogy kenyelmesebb stb. Mondjuk en tenyleg emiatt semmilyen szemrehanyast nem tehetek a ferjemnek, mert neki az ex-jei is mind A-kosarasak max B voltak, es lattam a kepeiket is, szemelyesen is ismerem oket (nemelyik nagy bunko:D) szoval amikor azt mondja hogy neki nem volt soha ez a kozponti problemaja akkor tudom, hogy igazat beszel es nem
szivat;) masban lehet (focirol velem nem lehet dumalni:D)...
Akkor most indítjuk!
Nem halasztjuk! Nem megyünk bele a Pató Pál úr tempóba! :-D
Oké!
Elindítjuk ezzel a címmel:
"jó a segged, kő kóla"
örülj neki!
még fiatal vagy! :)
én meg öreg:( és ásóznom is kell még! :-D
További ajánlott fórumok:
- Milyen vitaminnal tudnám erősíteni a szemem, illetve elérni hogy ne romoljon?
- Hogy tudnám elérni, hogy ne akarjak többet a másiktól csak szexet?
- Az egyik mellemben nagyobb csomó van. A bioptron lámpa segít ennek megszüntetésében?
- Szoptatok és észrevettem, hogy hiába ürítem ki a mellemet, az egyik jóval nagyobb lett mint a másik. Tudja valaki miért? Mi rá a megoldás?
- Hogyan tudnám elérni ezeket a csatornákat? A Diginél vagyok már két éve, és nagyon hiányzik a Filmmúzeum és az MGM - van valakinek ötlete?
- Hogyan, mivel tudnám tisztítani egy nagyobb méretű, de nem vízforgatós medence vizét?