Mivel pótoljuk a sót? (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
5. e6a07f094b
2009. jan. 23. 07:35
Kelp...
4. 852308703c
2008. nov. 30. 12:31
Koszi a cikked...:) epp valami ilyesmit keresek ami sopotlo....mivel veses vagyok ezert azt hagytak hatra hogy a sot "mertekkel"....probalkozom en...pl az etelbe teszek de ha melleje...salatat eszem arra ne...vagy ha tesztat fozok a vizbe nem teszek de a martashoz hozza igen...de igy is meg mindig sok a so...;(...megjobban csokkentenem kell az adagot..talan a cikked segitsegevel sikerul....
3. Yudy
2008. ápr. 8. 13:03
A fűszerek akár ablakban is megtermelhetők,frissen fogyasztva teljesen más az ízük. De le lehet mondani a sóról fokozatos csökkentéssel is.(Akinek sikerül:))
2. mamoca1234
2008. márc. 10. 15:01
ÚGY HALOTTAM, ATENGERI SÓ ÉS A JÓDOZOTTSÓBÓL KEVÉS IS ELÉG, HOGY ÍZE LEGYEN AZ ÉTELNEK.
1. aed3e137e4
2006. szept. 25. 19:11
Petrezselyemmag, zellermag, szezámsó, tamari: segítenek a só pótlásában, ha sószegény diétára szorulunk. Velük a konyhasó kerülése nem jelent ízetlen, sótlan, egyhangú étkezést. A sópótlók segítségével minimálisra csökkenthetjük a konyhasó használatát.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.