Mivel lehet az unalmassá váló kapcsolatotokat felélénkíteni? (tudásbázis kérdés)
Ha már annyira rossz egy kapcsolat, akkor azt a gyerek is észre veszi!
Semmi értelme, se magunkat, se a gyereket kitenni egy rossz, sokszor brutális kapcsolatnak.
Nagyon sok nő, ilyen terrorban éli az életét és még csak a saját anyjának, barátainak sem meri elmondani.
Csak a kék foltok árulkodnak rajtuk, látszanak az új nyomok, ahogy erősebben megfogta, átölelte "apuci"!!!
Nagyon is egyetértek veled!
Hasonló helyzetben vagyok én is.
Mennék-menekülnék, de gyerekeim is vannak és biztos anyagi hátterem sincs, így nem tudok lépni,pedig szeretnék.
Sajnos tudom milyen boldogtalanul élni valaki mellett,aki semmibe vesz.
lelkileg teljesen tönkreteszi a nőt :(:(:(
Előbb, utóbb minden rendben lesz, ez csak rajtad múlik.
Kívánom, hogy minél hamarabb találd meg a boldogságod, egy számodra megfelelő férfi oldalán.
Soha sem késő, újra kezdeni, szerintem!
Hát akkor hajrá...
Igen igazad van!! :) Sajnos sok ilyen kapcsolat van ahol a nő nem is nő... semmibe veszik... :((
Az a baj szerintem ezzel a kapcsolatrendbe hozással hogy sokszor csak a nő veszi észre hogy tenni kéne valamit, és a pasi nem is partner benne... szóval néha kevés hogy mi elhatározzuk, ahhoz 2 ember kell...
Nekem sajnos a párom nem szólt hogy nem érzi már jól magát a kapcsolatban hanem csak fogta magát és szó szerint egyik napról a másikra 5 év után elköltözött... még magyarázatot sem tudott adni... de nem akarok panaszkodni.. :):) Szóval hajrá lányok!!
Egy sem érdemli, hogy miattuk, még mi bánkódjunk, törjük a fejünket, hogy mit csináljunk, hogy jobb legyen.
Nem!!!
Keresni kell másikat!
Örülök, hogy sokkal jobban vagy egy pár sortól amit kaptál, legalább az önbizalmad vissza tért és ez nagyon fontos, mindannyiunk számára.
Semmivel!
Úgy kell hagyni és keresni egy másikat...
A hangulatos vacsora nálunk is bevállt.
Lehet meglepetéssel várni a párodat: kényeztető masszázs, szerepjáték, új helyzetek.
Házassági évfordulóra megleptem egy erotikus társasjátékkal, amit azóta is aktívan használunk.
Ha 20 évesen mentél férjhez és még nem laposodott el akkor gratulálok és jó tanácsokat szeretnék én is!
Ha 30 évesen, akkor még messze nincs itt az ideje az ellaposodásnak!
További ajánlott fórumok:
- Mivel dobjuk fel a kapcsolatunkat?
- Mi az, amivel kapcsolatban nem tűröd, hogy mások bele szóljanak?
- Hogyan csábítsam vissza a páromat?Mivel hódítsam meg újból?Mivel pezsdítsem fel a kapcsolatunkat?
- Leszbikus lányok/nők. Ti mivel dobjátok fel a kapcsolatotokat az ágyban?
- Függőségek?Kinek van és mivel kapcsolatos?
- Mivel "vigasztaljuk" az idösebb lányt aki a korkülönbség(22, 25) miatt nem akar kapcsolatot kezdeni?