Mivel dobod fel magad például egy esős szerdán? (beszélgetés)
Juj!
Imádom!
Kedvenc sorozatom! :)))
Párommal:O)
Zenehallgatással,film nézéssel,netezéssel.
Hát ez az:-(
Azt választottam hogy zenét hallgatok és gőzerővel dolgozok, így örülni fogok majd kis idő múlva annak hogy milyen sokat haladtam. Hú ha ezt a főnököm olvasná, milyen boldog lenne:-DDD
Ja melózol...akkor esetleg kis álmodozás valami trópusi paradicsomról,vagy ami neked tetszik:)
Persze azért tudjál figyelni a melódra is:)))
Igen ez tetszene nekem is a legjobban. De tudom hogy csak itt fogok ma szenvedni a munkahelyemen, ha hazaérek és vehetnék egy jó forró fürdőt már kutya baja sem lesz a hangulatomnak:D
Már kerestem egy kis enyát, rögtön jobb kedvem lett:-) Köszi a tippeket!
Hát ez nagyon tetszik! Akkor lehet hogy be kellene jelentkeznem a nőgyógyászhoz mára?:-DD Ja és a fogorvoshoz is:D
Végülis ez nem is rossz ötlet, mert ha megcsinálsz valami olyat amit amúgy nem szeretsz, ha végzel örülsz annak hogy ezen is túl vagy és lehet hogy jó kedved lesz tőle??
Hát ha otthon lennék fel tudnám dobni magam valamivel, csak sajnos dolgozom:(
Bár valami jó kis zenét kereshetek a neten, az biztos segít:)
Elővenném a kedvenc vígjátékomat, vagy valami aranyos mesét :) De az is jó, ha beülök egy teli kád habfürdős vízbe, egy órára. Néha keverni kell egy kis forró víz utánpótlást, ennyi. Zenét is lehet olyat hallgatni, ami feldob, például egy régen hallott sláger, amire megindulsz. :)
De az is segíthet, ha nekiállsz álmodozni :D
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- Írjunk szóláncban az utolsó 2 betűvel földrajzi neveket/Nem kell kiírni például, hogy hegy vagy tó, mert az csak nehezíti/
- 2 hetes a kisbabám, és nem vagyok vele tisztában, hogy mik azok a dolgok amik ingyenesen megilletnek minket? Például tápszer jár ingyen?
- Olaszországba szeretnék kiköltözni! Hogyan kezdjek hozzá és kb mennyi pénzt vigyek? Milyen munkát vállaljak? Műkörmös például?
- Miért mennek az emberek inkább nőgyógyászati rákszűrésre, mint például vastagbélrák szűrésre, amikor az jóval gyakoribb?
- Ha a szerdán vásárolt húst szombaton sütitek meg lefagyasztjátok 2 napra?