Mivel dobjuk fel? Hogyan csináljunk lazítós estét? (beszélgetés)
hat ez nem igazan jo hir. miert kell veszekedni, ha nem muszaj.
veszekedes nelkul jobb lett volna szerintem :S
hello béjbe!Azt minnyá gondoltam :))
jól vagy amúgy?Nagyon nagyon régen beszéltünk már!
Nah tipikus női baromságok!romantikus film,gyertyafény,illóolaj--ha csalódást akartok neki,hajrá!!!
nem tudom,hogy Klokan nő-e vagy férfi-de az Ő ötlete a legjobb eddig!!!Az összes imádja a szexi fehérneműt,amit enyhén erotikus mozdulatokkal levetsz neki,majd laza mozdulattal az ölébe dobsz...Enni imádnak!ez köztudott!A masszázsért is oda vannak,pláne ha néha az ujjad,és a nyelved elkandikál másfelé is!A fürdőkádas,zuhanyos megoldásokat is szeretik...főleg ha mindent a szemnek,semmit a kéznek,mottóval kened be magad tusfürdővel!:)))
Romantikus gyertyafényes vacsi,közös fürdés,illó olajos masszázs,halk zene ..... a többi magától jön:))
Sok sikert!
Szia:)
Lepd meg..mond el ,hogy mire számítson..de ne mindent.Egy jó vacsora közösen,és egy vígjáték jó alapja lehet az estének. Majd mikor azt hiszi ennyi volt,letámadod egy szexi fehérneművel...garantált siker:)
no, megint egy hozzáértő szólt hozzá, persze, a vízipipa remek ötlet!
lepd meg a kedvenc ételével vacsorára, romantika az elején, bor, némi szexi ruhadarab, fürdőkád, gyertyafény, és igen, a masszázs. Elengedhetetlen, bár valószínűleg masszázsolajjal az igazi, s most nem hinném, hogy tudnál venni olyat. Tudod, én azt tanácsolnám, hogy apránként csináld. Egyik nap ezzel, másik nap azzal, de kezd el újra bevezetni az apróbb meglepetéseket, hátha kap az alkalmon, és ő is kitalál valami újat. Hívd fel a figyelmét a meglepetések fontosságára.
:)
Ha elviseli a romantikus filmeket, nézzetek meg egyet vacsora előtt/után, talán elfeledteti a gondokat átmenetileg és segít ellazulni, pláne borral:P
És igen, a zene is kell, a masszázs pedig nagyon jó bevezető tud lenni....:)
Remélem sikerül helyre zökkennetek!
Válogass össze lassú, vagy nem :), számokat, rakd be, szóljon folyamatosan... fürödjetek együtt. Masszázs, és a többi... :)
Ha lenne időm, és hely kettőnknek a párommal, biztos ezt csinálnám..
További ajánlott fórumok:
- Mivel dobjuk fel a kapcsolatunkat?
- Kis unokám 13 éves, 82 kg pedig már nem sokat eszik. Mit csináljunk hogy lefogyjon?
- Már csak maximum 2napot tölthetek egy ferfival, mit csináljunk?
- Fizetés nélküli szabira küldik a férjem :(! Mit csináljunk?
- A szomszéd kutyától egész éjjel nem tudunk aludni, mit csináljunk?
- Kreatív hobby avagy hogy csináljunk olcsón kedves ajándékokat, dekorációkat...stb.