Már csak maximum 2napot tölthetek egy ferfival, mit csináljunk? (beszélgetés)
Szerintem örülj, hogy az élet megszabadít tőle, hamár neked nem volt erőd lépni és kilépni.
Hogy az utolsó napokat? Hát ez vicces. Mint egy rossz szappanopera.
Kicsit még defektes lesz az életed, ameddig nem kezdessz el korrekt módon gondolkodni és élni.
Máskor ne légy szerető, mert megbántassz vele mást és aszisztálsz egy sunyi dologhoz.
Élj szép életet. Ne halgass azokra, akik azt mondják, "én is voltam ilyen helyzetben", mert elég rossz tanácsadók.
Boldogságot szeretnél?
Érdemeld ki.
Így kezdődik.
én egy kicsit sem utállak, én is voltam hasonló helyzetben, és ahogy látom a szavazásoknál (keress rá, h voltál-e már szerető vagy vmi ilysmi a címe) kb minden második hoxázó volt.
Na csak azért kérdeztem, mert ha szerelmes vagy, és azért legyen emlékezetes, hogy esetleg téged válasszon, akkor olyasmit javasoltam volna.
Így azt javaslom, hogy esetleg öltözz be valami szexis ruciba, és már az ajtóban rohand le!:) Szerintem erre minden féri vágyik:)
Remélem segítettem
Gondolom dolgozott az elettarsa kulfoldon (?), mig a pasas felrekettyintgetett otthon.
Nekem tok mindegy lenne, hogy egy ilyen alaknak, van-e mire emlekeznie vagy sem. Amugy ha annyira szamitana neki, emlekezos fajta lenne, nem igy elne.
Te szerelmes vagy belé amúgy? Vagy Neked is elég az, ami most van /eddig volt?
Én nem akarlak szekálni, nyugi:)
valóban nem letten előrébb az ötletekkel.
henkoki, igy gondoltam, igen, de magamtól sem vagyok ebben kreativ és csak mondom, h pozitiv emléket szeretnék, nem döglött állatot. :)
ma este meglesz a "romantika", de még itt a hétvége elvileg...
különben ez más, de mindig félek a fórumoktól, mert bármit kérdez az ember, mindig kap negativ választ, bár a mostani kérdésnél, mit is várhattam? :)
de legalább csináltam nektek programot... :D
oké, igaz, de csak addig jutottam el! :D
helyesbitek! az ő ötlete nem rossz... :D de erre futja magamtól is. :D elolvasom mik vannak még
azon kivül, h ejj, de csúnya dolgot csinálok. :)
bocsánat, kicsit már beleolvastam, de közben dolgozom.
köszönöm az ötleteket és valóban itt nem mennék részletekbe, hogy csúnya dolog- e, amit csinálok, hogy mire kellek neki... stb. :) ha nem velem tenné, megtenné mással, sőt tette is... :) én ezt elfogadtam, míg nekem sincs senkim, remekül elvoltunk/ vagyunk/ talán leszünk is... és igen, mivel tudom, hogy sosem hagyja el a párját, ami talán jobb is... :) ezért tetszett Hegyek Lánya tanácsa, valami ilyesmiben gondolkozom én is. had emlékezzen jóóó sokáig. :P
áááá, csak irigyeljük :DD
biztos rájött a megoldásra ;D
Gondolom költőien az a petesejt és a sperma.
Egy baba is maradandó és az életében nem fogja elfelejteni.
pfhűűű az tuti :D vagy egy döglött állatkát betenni, na az olyan szag, amit hipóval se tud kiszedni semmiből :P
vagy egy kínai étterem szemeteszsákját :D na aaannnnak van még olyan szaga hogy... :X
Hogy lehet a szexbe apait-anyait beleadni...? :)
Komolyan kérdezem...
a pokol felé vezető út is jószándékkal van kikövezve...
sokáig nem értettem ezt a mondást :D de amióta értem... :DDD
e;...ez durva lesz...mond, hogy hármasban még sosem csináltad, és ki akarod próbálni 2 férfival...
aztán keríts egy pasit aki gerjed a férfiakra...és hát hármasban...csak ő lesz középen :))) tuti emlékezetes lesz neki (is) :DD
További ajánlott fórumok:
- Kis unokám 13 éves, 82 kg pedig már nem sokat eszik. Mit csináljunk hogy lefogyjon?
- Fizetés nélküli szabira küldik a férjem :(! Mit csináljunk?
- A szomszéd kutyától egész éjjel nem tudunk aludni, mit csináljunk?
- Kreatív hobby avagy hogy csináljunk olcsón kedves ajándékokat, dekorációkat...stb.
- Mit csináljunk, hogy ne a kaján járjon egész nap a fejünk?
- Hogy csináljunk hamburgert házilag?