Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mitől lesz olyan a fánk belseje, mint amit a pékségek árulnak? fórum

Mitől lesz olyan a fánk belseje, mint amit a pékségek árulnak? (tudásbázis)


2013. febr. 24. 12:10
Szerintem nem élesztőt használnak, hanem valami "puffasztót" a kelt tésztákhoz. Amennyi félét csinálnak idejük sem lenne rendesen megkeleszteni a tésztákat :)
5. mmacus (válaszként erre: 2. - Bársonyfüles)
2013. febr. 23. 13:48
Hólyagosra dagasztod, elég ideig keleszted, ja és lehetőleg ne legyen hideg egyik alapanyag sem. Meg kissé lágyabb legyen a tészta, mint más kelt tészták.
2013. febr. 23. 13:41
Elvileg az élesztőtől, és attól, ha az olajba rakás után fedővel lefeded, majd ha az egyik oldal megsült, megfordítod, a másik felénél már nem kell a fedő. Mi legalábbis így szoktuk, de gyakorlat és szerencse kérdése is, szerintem. :)
3. 1b2d7e91c0 (válaszként erre: 2. - Bársonyfüles)
2013. febr. 23. 13:35
A titkos adalékanyagoktól:( Szerintem a tiéd ezerszer jobb!:)
2013. febr. 23. 13:14
...fánk belseje,mint amit a pékségek árulnak? Magas,puha és nem kalácsszerű! Mi a titka?
2013. febr. 23. 13:13
Mitől lesz olyan a ....

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook