Mitől lehet lázas egy 1,5 éves baba? Sürgős! (tudásbázis)
Mikor már harmadjára jelentkezett a láz, én kértem vérvételt+vizeletvizsgálatot.
Mi lett a gyerekkel? Kivették az elhalt veséjét, vagy újra tudták indítani?
Nem láttam a kérdésedet, csak most. Örülök, hogy jobban van a picur.
Nálunk dettó ez ment február eleje óta. Hetente pár napot 39-40 fokos lázzal töltött el a fiam. SEMMI más tünete nem volt. 2x volt kint ügyelet, doktornő jött minden hétfőn, mi vittük szerdánként (kis lázzal 38,5) és péntekenként (ekkor már láztalanul). Általában szombaton lázasodott, és szerdáig tartott a láza. Neki is vérvétel, vizelet... Kimutatta, hogy enyhe vérszegénységen kívül kutya baja. Vírus, mindig ez volt a diagnózis.
Múlt hét kedden végül bevittem a Heim Pál kórházba. Kivizsgálták, SEMMIT se találtak nála, pedig akkor is 39 fokos láza volt. Szerdán a haját elvittem biorezonanciás vizsgálatra (nem hiszek benne, de már mindenbe kapaszkodtam), ahol kimutatta a szerkezet, hogy influenza vírus meg strepptococcus bacilus (azt hiszem így kell írni). Csütörtök este észrevettem, hogy a torka be van dagadva+fehér szmötyik vannak rajta. Pénteken újra orvos, aki megállapította hogy tüszös mandulagyulladás. Antibiotikum, JÓL van, már több mint egy hete nem lázas (lekopogtam gyorsan), jókedvű, rengeteget eszik (nagyon lefogyott), iszik, játszik, pörög ezerrel.
Ahogy beszéltem több kisgyerekes Anyukával - sajnos - nem mi vagyunk egyedüliek. Rengeteg kisgyereknek volt ilyen vissza-visszatérő láza heteken keresztül, külön tünet nélkül.
Jó egészséget kívánok a barátnőd gyerekének :-D.
Örülök, hogy jobban van!
További gyógyulást, a későbbiekre meg jó egészséget kívánok neki!
Az enyém is lázas volt kb 2 hete. Elvittem az orvoshoz, bronchitist, fülgyulladást, torokgyulladást állapítottak meg. Szedte az antibiotikumot, meggyógyult, bár az orrát még szívni kell... Kicsit kevesebbet eszik még.
A bátyja, és én is elkaptuk, lázasak voltunk mi is.
Pont most írtam valakinek a LÁSZLÓ KÓRHÁZ LÁZ-AMBULANCIÁJÁRÓL. ANNO NEKEM OTT MENTETTÉK MEG AZ ÉLETEMET, A KÖRZETI DOKINÉNITŐL KAPTAM ODA A BEUTALÓT ÁLLANDÓ HŐEMELKEDÉS MIATT....
Minden képen menjenek be a khba.Ott sürgősségi vérvétellel már pár óra alatt meg van az eredmény.
Addig nem szabad eljönni még nem foglalkoznak velük!
Nem fogzik ?
Nálunk a lányok is belázasodtak elég durván,de csak a foguk volt a baj
Szerintem is vissza a kórházba! Fő a biztonság, ott mégiscsak kéznél van egy doki!!!
Simán lehet, hogy a kórházban szedett össze valami szuperbacit, mikor a kiszáradás miatt bent volt. Ez amúgy mikor volt???
Elég sok mindentől...van még vmi más tünet?
Hányás, hasmenés, hasfájás, nyelve milyen, foga jön-e, mekkora az a láz, aluszékonyabb-e, milyen a közérzete, köhög-e, folyik-e az orra, sűrűn pisil-e, fülénél érzékeny-e, stb.???
További ajánlott fórumok:
- Ha sürgősen megoldás szükséges a társasházban, mit és hogyan lehet tenni?
- Sürgős kérdés! Milyen az a belső láz (gyerekeknél) és mik a tünetei, milyen következményi lehetnek?
- Sürgős segítsetek! Egy kis fekete pókot söpörtem le a nyakamról piros mintája is volt és megcsípett, lehet tőle vmi bajom ?
- Tegnap festettem a hajam "violet" szinből majdnem fekete lett. Mivel lehet sürgősen világositani rajta?
- Hány óráig lehet feladni a postán a sürgősségi, elsőbbségi leveleket, hogy másnapra odaérjen?
- Kisörlő és szemfoga bújik egyszerre a babámnak. Lehet tőle lázas?