Mitől lehet, hogy egy ideje (pár hete) a jobb vádlimban időnként melegséget érzek? Mintha meleg víz folyna rajta... (tudásbázis)
szia.én sem hittem volna hogy az vagyok,de ha neten utánaolvasol,ráismersz egy csomó tünetre:(
nekem mikor mondta a dokim,csak legyintettem,micsoda hülyeség...
azt kiderült nem a mandulaműtétem miatt érzem a csomót a torkomban...
és összeállt a kép:(
szia.
pánikbetegség:(
de egy ideje,főleg mióta ezt megtudtam,már tudom kezelni nagyjából a dolgot,sőt mostanában már nem is figyelek rá,csak nagyritkán jut eszembe...
a lényeg,amióta abbahagytam a xanax-ot és a betaloc-ot,azóta szinte semmi bajom:)
szóval ezeket a gyogyikat messze el kell kerülni,mert többet ártanak mint használnak:(
nem könnyű,de az ember idővel rájön.
nekem 2év kellett hozzá:(
én meg tegnap hogy mélyvénás trombózisom,de éppen a barátnőmet vittem ügyeletre tüdőembólia gyanúval,és mellesleg rákérdeztem a dokitól,de azt mondta csak igyak magnéziumot meg kalciumot,és rendbejövök.
barátnőm sajna bekerült a korányi tüdőszanatóriumba:(,ma derül ki mi a baja,csórikám:(,8éves lánya meg addig nálunk.
Gerinc probléma lehet.(porckopás,porckorongsérv,stb.)
Reumatológushoz kell menni minél előbb.
én is meg szoktam mondani a dokimnak mi a bajom:),néha néz nagyot,gondolom totál hülyének néz:)
egyszer a bal bordám alatt szurkált,azt lementem hozzá hogy valami féreg mászkál bennem:)
azt mondta az ki van zárva,menni nem bírnék a fájdalomtól,de ha gondolom megultrahangoztat:))
persze azt már nem akartam.
szal akkor nem csak én vagyok ilyen "nemnormális":P
Sziasztok!:)
Nekem is volt már ilyen,de fogalmam sincs,hogy mi lehet ez!
Én is mindig mindent beképzelek,ma pl.:csecsnyúlvány gyuszim van,s vérmérgezést fogok kapni:DSzúrt a fülem mögött nagyon vmi,s gondoltam más nem lehet:)
Mondjuk én 2 hetente másban haldoklom,s konkrét diagnózissal megyek le az orvoshoz:)
igen,jó dolog:)
órákig gondolkodtam hogy migrénem vagy stroke-om volt:)
de nem zsibbadt le a fél arcom,így gondolom "csak" migrén:)
na mára jóéjt!
na igen.
nekik biztos nem dobog ennyire hangosan a szívük:)
Huhh, teljesen együtt érzek. Mintha magamat hallanám.
Más meg röhög rajtad vagy a fejét fogja, ha ilyeneket mondasz...
évekig úgy aludtam el hogy a szívemet hallottam,és mivel szívritmus zavarom van,többször azt figyeltem mikor áll meg:(
arról nem is beszélve hogy na reggelre már fel sem fogok ébredni:(((
igen,egy kicsit:)
volt már szívinfarktusom,meg mindenféle rákom,de még egyben vagyok:)
kicsit hipohonder vagy nem? (mint én hihi :)
én egy ideig hallottam is valamit: ha sokáig oldalra volt fordítva a fejem és megfordultam, hallottam, hogy az egyik oldalról folyik át valami a másik oldalra a fejemben (fekvő helyzetre gondolj) persze a párom kiröhögött, pedig hónapokig tényleg hallottam. ilyesztő volt.
köszi Nektek,akkor nem annyira veszélyes?
a múltkor volt egy migrén rohamom,arra simán azt hittem stroke...
További ajánlott fórumok:
- Szeretitek a halat? Milyen időnként esztek?
- Nektek feltűnik-e hogy időnként, mintha más személy lenne 1-1 név alatt?
- Este ha lefekszem nagyon erős belenyilaló fájdalmat érzek a bal vádlimban lassan fél éve.Mi lehet az oka?24 éves vagyok..
- Harmadik napja zsibbad a bal lábam térdtől lefele plusz még izomlázam is van a vádlimban .Mitől lehet?
- Mi lehet az oka? Időnként nem elérhető a hoxa -olyan mintha betöltene, de üres az oldal- minden egyéb jól működik
- Szíved melegségét változtasd kályha melegévé