Mitől lehet egy kisfiúnak kék a szája? (tudásbázis)
Oldalt volt kiírva a fórumok között és én rákattintottam. Csak a 11.hó valahány maradt meg bennem, az évet nem is néztem.
Bár a 11. hó sem tegnap volt, de kiborított a kék szájú kisgyerek.
Igaz! Nem figyeltem.
Miért nem veszik ki ezeket a régi, lejárt dolgokat?
Döbbenetes a másik "szülő" reagálása.
De nem lehet, hogy esetleg Te reagálod túl?
Ha sportol, akkor ott van sportorvos, az iskolában tanárok és senki nem veszi észre?...különösen, hogy a gyerek szédülésre panaszkodik?
Próbálj beszélni a másik szülővel, nagyszülőkkel is.Lehet, hogy utána megsértődnek, de ez Téged ne izgasson, első a gyerek élete!
Azért én megkérdeztem volna, hogy miből gondolja, hogy a kék száj az normális. :S
Reméljünk azért nem lesz gond a sráccal.
Ezt egy orvosi oldalon találtam:
Kedves Emma! Igen, a kék száj oxigénhiányra utalhat, ezt okozhatja légzőszervi, szív- és érrendszeri ok, neurológiai betegség, hematológiai ok. Elsőként egy részletes fizikális és laborvizsgálat javasolt a háziorvosnál.
Tudomásom szerint szívfejlődési rendellenesség, mert a vér nem tudja az összes széndioxidot leadni, ezért oxigént sem tud rendesen fölvenni.
Unokatestvérem született így, később megműtötték, ma már túl van az ötvenen...
Igen okvetlenül szólj!
Ez nem normális, és ha fázunk se lesz sötétkék a szánk. Max tényleg tintát evett ;)
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot lehet venni egy éves kisfiúnak karácsonyra, szülinapra?
- 1 éves kisfiúnak mit lehet ajándékba vinni, aminek értelme is van, úgy értem hasznos neki?
- Lehet egy 3 hónapos kisfiúnak orrsövényferdülése?
- Kisfiúnak mit lehet venni keresztelőre?
- Milyen ajándékot lehet adni egy 7 éves kisfiúnak születésnapjára?
- Mire lehet számítani, ha két éves kisfiúnak nem szálltak le a heréi?