Mi minden keresztgyerekünknél megkérdeztük a szülőket is, mit szeretnének. Mi is kaptunk az egyik lányunknak aranyláncot. Abszolút hülyeségnek tartom, hisz nem hordja. Már gondolkodtam rajta, hogy majd csináltatok neki fülbevalót, vagy mást belőle ha akkora lesz. Én hasznos dolgot vennék neki, vagy játékot. Vagy ha a szülőknek is jó, nyitnék egy betétkönyvet neki, amihez tehetnek majd ők is, esetleg nagyszülők is. Ezt még hasznosnak találom, de azt semmiképpen nem, amit majd hord 15 év múlva (vagy nem, mert nem tetszik neki), vagy olyan ajándékot, amit sohasem élvezhet.
A parom annak idejen egy kis ezüst cseszet kapott a keresztszüleitöl, amibe belegraviroztattak a nevet, es a születesi evet. Meg mindig meg van, pedig mar 60 eves a dragam.
Igen szép a nyaklánc,nem tudom milyen árban vannak.
A nővérének(keresztlányomnak)olyan 8-10.000 ft körül volt a fülbevaló talán de lehet 12.000,az a baj nem emlékszem,de nagyjából egyforma értékbe szeretnék.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.