Mitől lehet büdös a konyhában? (beszélgetés)
No, hát itt vagyok!
Itthon és....... nincs szag! Tudjátok, hogy mi volt az?
Az úúúúúúúúúúúúúgy volt.........
Múlt hét közepén készítettem valami sütit, amihez tojás sárga kell. A két fehérjét betettem egy kis kompótosba és azt be a hűtőbe. Valamelyik fiú (Pasi, vagy Dom) kiöntötte, de nem szólt........ á dehogy. Amikor észrevettem én kimostam a polcot. Igen ám, de a hűtő önleolvasztós és a leengedő lyukba belement a tojszli. Ezt nem tudtam! Amikor a hűtő motorja bekapcsolt, akkor szépen elkezdte a párologtatót melegíteni és hát... na szóval ott rohadt- poshadt a cucc! Ezért volt, hogy reggelre nem volt annyira büdi, viszont amikor felkeltünk és elkezdtük nyitogatni a hűtőajtót, az kapcsolt és bűzgerjesztett. Egyébként tegnap harmadjára húztam ki a hűtőt, de érdekes,m hogy eddig nem vettem észre. Hát ugye nem kell mondanom, hogy a hisztériás zokogás jött rám a megkönnyebbüléstől.
Szia!
Nálunk is hasonló volt a helyzet,én is azt hittem a lefolyóból jön a szag,de ismerősünk azt mondta,biztos a kazánból jön,és igaza lett.Abban van egy kis "pohár" és abból kifogyott a víz,ezért volt szag.
Szia!
Olvastam, hogy miket néztetek meg.
Egy dolog eszembe jutott még:
-a kuka
Van szemetes?
Igen megnéztem a az előző fórumodat:))))
A szag,ha "csak" leragasztod még ki tud jönni.Próbálj meg valamivel oda is bespriccelni,és persze ne csak egyszer.Domest.s fehérítőt ajánlanám.
Szia!
Van zöldséged a konyhában?
Mert ha igen,akkor kukkants bele a burgonyás kosárba,ha abban elkezdett rothadni akár csak egyetlen burgonya is, annál büdösebb szag nem létezik!
Túlfolyó van a mosogatódon?
Onnan is jöhet szag.
Írtam már ki hasonló témában fórumot, de akkor szakembert kerestem, szeretném, ha írnátok, szerintetek mi lehet ez???
Furcsa szag van a konyhámban 5 napja. Már minden ötletünk elfogyott, ami eszünkbe jutott, azt megtettük:
-takarólécek leszedése a bútor aljáról
-szekrények, fiókok
-hűtő belseje, alja, teteje, hátulja
-páraelszívó (még a padláson is szétnéztünk, mert bár elvileg onnan az elszívón keresztül szag nem tud lejönni, de hátha)
-mosogatógépet kihúztuk, amennyire tudtuk szétszedtük
- mosogató tálcánál mindent megnéztünk, csöveket, szifont, elvileg minden oké.
Alapból azt se tudjuk igazán, hogy honnan jön, mert "megcsap" a szag, de nem tudjuk behatárolni a helyét. Illetve mintha a mosogatótálca lefolyójából, ill. túlfolyójából jönne, miután vizet engedtünk. Nem tudom, de higgyétek el kiborít.
Az lehetséges, hogy már a túl sok vegyszer okozza, amit beleöntöttünk?
További ajánlott fórumok:
- Miért csak fehér lehet a fal a konyhában?
- Büdös a hűtő...mitől lehet, mit tegyek?
- Pár napja átmostam ecettel a mosógépet és már elkezdett büdösödni. Mitől lehet?
- Mitől lehet büdös a porszívó?
- Mivel, hogyan lehet szépen kitisztítani a konyhában a fugát?
- Penész a konyhában, bőrbútoron, konyhaszekrényben, fa evőeszközön, falon. Mit lehet tenni?