Mitől lehet büdös a porszívó? (tudásbázis kérdés)
Éppen ugyan így jártunk mi is! De mire rájöttünk, hogy mi okozza a szagokat...!!!
Nekünk úgy sikerült kitakarítani, hogy több, mint 24 órán keresztül áztattam a kádban elég tömény Domestos-os vízben, forró vízzel átmostam a végén, majd a szabad levegőre tettem ki száradni.
Szerencsére azóta nincs szaga, mert valljuk be: porszívózás közben azért igencsak rosszul voltam, az egész lakásba kifújta a szagokat.
Most már úgy fogjuk a gyerek orrát szívni, hogy egy textilpelenkát fogunk a cső és az orrszívó közé, így talán meg lehet akadályozni, hogy a nem kívánt dolgok belefolyjanak a csőbe. A pelust meg 1-2 használat után ki lehet mosni...
Ha jól értem,akkor "azt" a porszívót már nem lehetett megmenteni?Na,ez tök jó!:S
A porszívócsövet,vagy az orrszívót mosod ki rögtön?Én az orrszívót eddig minden használat után átmostam,de mindig ment bele a csőbe trutyi orrszíváskor.
Azt még mindig nem értem,hogy ha most átmostam a csöveket,akkor miért büdös még mindig?
Figyelj,annyira büdös volt a cső,hogy a kertben tároltuk.Nem lehetett megmaradni tőle...Rendeltem másikat a gyártótól és azóta semmi baj.Viszont azóta azonnal kimosom az orrszívót,rögtön használat után.Megfigyeltem,hogy már a második használatkor folyik bele a genya a csőbe...:P
Bocsánat,hogy elmondom,de amikor annyira(ritkán,hál'Isten!) megvagyok fázva,hogy zöld trutyim van,akkor az is olyan kegyetlen büdös,hogy rosszul vagyok tőle orrfúváskor...:PHát ilyen ez a genyaság...
Na,ez az!!!!Akkor jól gondoltam.
Mit csináltatok vele?
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok.Van egy 1-2 éves márkás porszívóm,ami iszonyatosan büdös.Kicseréltem a filtert,átmostam ecetes vízzel a csöveket,tettem bele illatosítót...
Egész télen orrszívó-porszívóztam a gyerekeket,s azót ilyen,de miért???
Detto, ugyanez.
Nem került víz a csőbe? És onnan a porzsákba?
További ajánlott fórumok:
- Mitől büdös a porszívó?
- Ki lehet-e váltani a zsinóros porszívót akkussal?
- Hogyan lehet a porszivos orszivot IGAZAN kitisztitani ugy, hogy ne maradjon benne semmi?
- Lehet a porszívóhoz külön csövet venni?
- Nagyon büdös a porszívóm. Van valami, amivel szagtalaníthatnám?
- Új szőnyeget meddig nem lehet porszívózni?