Mitől lehet apró, fehér, kis "kiflialakú" kukac az ételben? Mi lehet ez? (tudásbázis)
A tészta is lehet kukacos..., a paprika molyos...
Ha a hús (főleg, ha darált), az már komoly probléma... A fertőzött disznóhúsban olyan kerek, csigaalakú járat van állatkával. Na ez, durva!!!
Nem babgulyás volt, hanem sima gulyás:(
Annyira mérges voltam, hogy csak na!!
Átnéztem mindent, pirospaprika off, azzal minden oké, úgyh akkor a hús volt!(egyébként mikor a pirospaprikát beleszóróm, akkor az a tetején elterül, biztos megláttam volna a vörös közt a sok fehér kis szart)
Undorító, hogy ilyen létezik és van, és félek már húst venni!!!
Tartok majd otthon egy marhát a kertbe:D
A babban zsizsik lehet és az nem kifli alakú kukac. Viszon amikor a bab jobban megpuhul kijön a csíra kezdemény, ami tényleg kifli alakú fehér valami.
Már amint a gulyásleves babgulyás.
Szerintetek nagy tételben, ahol paprikáznak, mit csinálnak, ha bemolyosodik csomagolás előtt???
De a moly körbeszövi magát. A gubón kívül nem hagy maga után nyomot, a gubó meg fenn akad a szitán.
Nemáááár...
abba benn van a moly ürüléke is.
Minden élőlénynek van ürüléke.
A friss zöldségben nem szokott kukac lenni, valószínűleg a hús volt :P
A paprikában meg moly volt (kukac, pókháló szerűség).
Olyat nem szabad venni ami kockázott...
eleve összevissza fogdossák.
nézd át a hozzávalókat amiket használtál, mert lehet pl, hogy a paprikába volt benne vagy száraztésztába ha tettél bele
a húsba is lehet, de valószínűbb, hogy a paprikába volt
Az Au...n áruházba vettem tegnap, marha apróhus volt!
A zöldséget is ottvettem, de mindent alaposan átmosok és felszeletelek!
Húúúú most öntöttem ki a wc-be
Az étvágyam is elment:(
Szia!
Nekem a csemege pirospaprikában voltak kukacok a múltkor és mintha be lett volna pókhálósodva a tartó szája belülről....:(
valszeg a húst beköpte a légy!!!
kukába vele,vagy a kutyának!
bolti hús volt???
Gulyáslevest főztem, most lett kész!
Kiszedtem, és egy tányér levesben , apró fehér kis "kiflialakú" kukacok voltak (eddíg 2db-ot találtam)
Mi a franctól lehet??
Húúú olyan de olyan ideges vagyok:@
Dobhatom ki az egészet!!!
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet jó áron nátrium perkarbonátot kapni? (Öko mosáshoz, folttisztító, fehérítő só)
- 1 éves a kisfiam. Pelenkázás közben vettem észre, hogy a kukiján, ha feljebb húzom a bőrt, 1 borsó nagyságú fehér valami van. Mi lehet ez?
- Régi kádat mivel lehet kimosni, hogy szép fehér legyen az alja?
- Torokgyulladástól lehet fehér lepedékes a nyelv, valamint ételre-italra csípős érzés?
- Bécsbe a vonatjegyet meg lehet venni az utazás napján vagy csak elővételben lehet? Mennyi az esély rá, hogy kapok jegyet aznap?
- Nagy tételben hol lehet körtét venni?