Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mitől forr a méz?... fórum

Mitől forr a méz?... (tudásbázis)

2010. nov. 8. 18:55
Ha a méz savanykás szagú is, akkor semmiképpen ne egyetek belőle. Igen, vidd vissza.
4. 9c8432d068 (válaszként erre: 3. - HajduM)
2010. nov. 8. 18:42
Valószínűnek tartom,hogy igazad van,de pálinkát nem fogok belőle főzni,mert csupán,és szerencsére 2 kilót vettem belőle. Viszont visszaviszem az eladónak.
3. HajduM (válaszként erre: 1. - 9c8432d068)
2010. nov. 8. 18:39
Sanda gyanúm szerint erjedni kezdett, lévén, hogy tele van cukorral, ami szépen alkohollá alakul. Ha kiforrt teljesen főzzél belőle finom pálinkát :))
2010. nov. 8. 18:36
nem tiszta méz,valami más anyagot is tartalmaz
2010. nov. 8. 18:35

Vásároltam sűrű fehér méz krémet,ami elkezdett forrni,olyan,mint amikor kel az élesztős tészta.

Mi lehet az oka?

Tapasztalt már valaki hasonlót?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook