Mitől forr a méz?... (tudásbázis)
5. Chrissy28
2010. nov. 8. 18:55
Ha a méz savanykás szagú is, akkor semmiképpen ne egyetek belőle. Igen, vidd vissza.
4. 9c8432d068 (válaszként erre: 3. - HajduM)
2010. nov. 8. 18:42
Valószínűnek tartom,hogy igazad van,de pálinkát nem fogok belőle főzni,mert csupán,és szerencsére 2 kilót vettem belőle. Viszont visszaviszem az eladónak.
3. HajduM (válaszként erre: 1. - 9c8432d068)
2010. nov. 8. 18:39
Sanda gyanúm szerint erjedni kezdett, lévén, hogy tele van cukorral, ami szépen alkohollá alakul. Ha kiforrt teljesen főzzél belőle finom pálinkát :))
2. JUL17
2010. nov. 8. 18:36
nem tiszta méz,valami más anyagot is tartalmaz
1. 9c8432d068
2010. nov. 8. 18:35
Vásároltam sűrű fehér méz krémet,ami elkezdett forrni,olyan,mint amikor kel az élesztős tészta.
Mi lehet az oka?
Tapasztalt már valaki hasonlót?
További ajánlott fórumok:
- -10kg/hó forradalmian új Norbi update1
- Volt, van, lesz bármiben. Pl. Volt egyszer egy lány, Van aki forrón szereti, Holnap is nap lesz
- Szerintetek jogosan forr fel az agyvizem?
- Volt már olyan, hogy elöntött a forróság, és úgy érezted elájulsz? Mitől van ez?
- Mitől forrt fel a kislányom innivalója?
- Mitől lehet, hogy elönti az embert a forróság és gyengeség érzése?