Mitévők legyünk a párommal? (beszélgetés)
Mit tehetünk még? Ezek szerint ebben az országban ezt bárki megteheti büntetlenül? Bemegyek egy ismerősömhöz, elviszem a tulajdonát és a rendőrség nem fog eljárást indítani?
Lehet, hogy ismeretlen személy ellen kellett volna megtenni a feljelentést?
Na mostmár végképp nem tudjuk mit csináljunk!
30 nap várakozás után kaptunk egy levelet a negyedik kerületi rendőrkapitányságtól, az ügy előadója szerint eljárás nem indítható, mivel polgári peres ügy.
Mellékes, hogy még a portán is azt mondta az egyik rendőr, hogy ez élből önbíráskodás, tehát indítható lenne, nem tehetünk semmit.
Próbáljuk meg elfelejteni az eltűnt értékeinket? Mi mást tehetünk?
Én pisztolyról beszéltem,nem verésről,és a rendörök nem okosak..
Csak tisztán kell csinálni,pl.ne hagy nyomot.
Akkor örök életedre egy lúzer maradsz akit kihasználnak.
Én viszont olyan vagyok aki visszaköveteli azt ami az engem illet.
Én kicsavarnám a kezéből a telefont, és akkor is megtudnám hol van ha nem akarja...
Tudni kell úgy rendezni a dolgot. Ha ilyen értékű dolgokról van szó, csak így lehet, ha már szép szóval nem megy...
Persze itt nem a fizikai bántalmazásra gondoltam... :D
Csak szóbelileg kell keménynek lenni! :D
Igen komoly,hidd el azonnal eszébe jutna a kerékpár.
Mielött agyonlőném.
...és persze mondani kell neki, hogy az egyedi azonosító szerint, ami a bicajokon van, pár hét alatt a rendőrség amúgy is megtalálná... merne-e kockáztatni?
Keményen és hitelesen kell, oda kell verni neki, mert másképp nem működik, sz@rja össze magát annyira, hogy csicseregjen. Persze normális kereteken belül.
Ha nem működik így, akkor tegyetek feljelentést, fotókat a bicajokról, esetleg a blokkot, számlát a megvételről át kell adni a rendőrségnek, és mondjátok meg neki, akkor ha nem volt együttműködő akkor bukta a dolgot.
De hogyan szerezzék vissza a kerékpárokat?
Eszem megáll és mindig azt mondják, hogy biztos a menyekben van a hiba, az anyós csak jót akar...
Szia! Szerintem ha ő ilyen szemét volt veletek, ha van elég komoly és határozott fellépésetek verjétek át egy egyszerű blöffel.
Mégpedig, hogy tudomásotok van arról, hogy hol vannak a biciklik és mindenki tud mindent, már csak az van hátra hogy ti ketten feljelentést tegyetek, mivel akinél vannak a bringák megbukott.
Így ha ő lenne olyan becsületes, hogy be vall mindent töviről hegyire és ő maga elmegy veletek a helyszínre, hogy visszakapjátok a két bicajt, akkor eltekintetek a feljelentéstől.
Egyébként nyugodtan tehettek feljelentést.
Ha van elég vér a pucátokban csináljatok egy kamu, de nagyon hasonlatos, mint igazinak tűnő papírt, egy bejelentésről, hogy valaki látta az egész lopást a biciklivel kapcsolatban és még az illető meg is bukott. De csak ügyesen, hogy a blöff hihető legyen és nektek is el kell hinni a blöfföt! Nekem ez a trükk egyszer már sikerült és vissza kaptam a pénzem amit hasonlóképpen eltüntetett egy szemétláda.
Egy próbát megér, de gondos tervezést igényel.
És jó színészkedést...
De ha a 2 drága bicaj a tét, én bizony elég keményen eljátszanám a szerepet a helyetekben!
Utána pedig lépjetek le onnan amint tudtok, tiszta stressz egy ilyen ember mellett élni, na meg veszélyes is, nehogy bele keverjen titeket bármibe is.
A lényeg, hogy el kell vele hitetni, hogy van bizonyíték a kezetekben, és ha nem vall be mindent, és nem vállalja személyesen a bicajok új birtokosa előtt a tettét, hogy visszakapjátok mindketten, akkor éltek a bizonyítékkal, és bemártjátok. Muszáj így... ezek a emberek így játszanak, velük szemben másképpen nem is lehet!
Remélem tudtam segíteni!
Remélem visszakapjátok a bringát!
Ez a helyzet nyilvánvalóan senkinek nem tartható.
Te szenvedsz benne mert igazságtalan Veled és a Pároddal. A párod szenved, mert az Édesanyjáról van szó (mindegy hogy viselkedik vele, akkor is az anyja).
És hát amúgy az anya is szenved, hiszen a pici fia, már nem őt isteníti, hanem egy másik nőt (téged) avat a bizalmába.
Semmiképpen nem megoldás, ha haragot tartotok anyuval. Szépen csendben pakolni, és menni. Nem ordítani, nem kést dobálni. Amint látja, hogy kettőtök között igazi szövetség van, elmegy az ereje. Ha pedig már nem laktok ott, nehogy adjatok neki kulcsot! :D
Én elcsalógatnám egy kihalt erdőbe ahol az isten se jár,és agyonlőném.
Persze olyan pisztoly kell hozzá ami nincs a nyílvántartásban.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Csak mi élünk így a párommal?
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Előre is bocsi a hülye kérdésért. :) De! Párommal azon vitatkozunk, h a gumit ki lehet-e fordítani és úgy "használni". Szerintem nem!!