Mit vigyek babalátogatóba? (tudásbázis kérdés)
Ez nagyon jó választás, én is örültem volna (ezeket mind el is felejtettük, utólag szereztük be..:)
Nem is hallottam még cumis lázmérőről.
köszi lányok a tippeket!
Na megvolt a babalátogató, és végül a picinek cumis lázmérőt, sötétkék fésüt + kefét, anyukának gyümölcsöt, bátyámnak meg pezsit vittünk!
Köszi!:)
Még jó, hogy nem vettem még meg!
Ha jó viszonyban vagytok és megteheted, akkor Pólyapénzt vigyél.
Ha csak barátnő vagy volt osztálytárs, akkor az anyukának gyümilé, a picinek pedig ruha, ami a későbbiekben lesz jó rá és egy kis játék.
Az a lényeg, hogy elmész, nem pedig az, hogy mit viszel. legalábbis szerintem.
az illatszereket szerintem hagyd kia csomagból, mi is kaptunk sokat és nam használtuk el őket mert épp a másikfajátt szerette abőre a fiamnak!
Szóval inkábba zokni :)
Mi is nem sokára megyünk látogatóba.
A kolléganőmnek lettek pici babókái. Pénzt fog kapni (gyűjtöttük).
Valamint mint két gyerek egy-egy csomagot. Ami tuti lesz benne: rágóka, zokni - imádom a pici zoknikákat, a többi még passz, de valószínű, hogy még előke és illatszerek.
Esetleg kissapit is lehet venni arra is mindig szükség van, de oda kell figyelni a méretre, mert a keresztfiamnál befürödtem vele:(
pedig még megis kérdeztem a méretet, de hát az anyja sem tudta rendesen:)
Szerintem hasznos dolgokat vigyél. Sok kis apróságot, amit ők is megvennének. Én személy szerint jobban örültem a "többtényezős" ajándéknak, mert abban tutira volt valami, ami még nem volt :-)
Nálunk általában pelenka,popsitörlő, zoknicska, apró, de néhány hónapos kortól használható játékok, stb. Játszószőnyeg, játékhíd meg ilyesmi is elképzelhető szerintem.
Sziasztok!
Mi sem szoktunk ruhát vinni, mert szerintünk már van nekik (BIZTOS!!), és aminekünk tetszik, nekik nem biztos, meg lehet h már a márét sem lenne jó, ezért...
Csak popsi törlőt, pelenkát, esetleg babaolajat, baba tusit szoktunk vinni! Erre úgy is szükségük lesz!!! :)
Én vettem anno keresztszemmel himezhető törölközöket, és abba himeztem figurákat, meg a nevét.
Sogornöm nagyon örült neki!
Miért ne ruhát? Én örültem, amikor ruhát hoztak.:)
Ha olyan viszonyban vagytok, kérdezz rá nyugodtan, vagy puhatolózz.:)
Én mindennek örültem, amit hoztak, akár ruha, akár tisztálkodási szer stb. volt.
Az igaz ugyn, hogy sokan bizonyos márkákat szeretnek használni, így talán a tisztálkodási szerek nagy lutri.. Bár ha egy nagy doboz Sudokrémmal mész, tuti nem dobnak ki;), de az meg tényleg furi ajándék, hacsak nem vagytok tényleg nagyon jóban.
További ajánlott fórumok:
- Mit vigyek magammal Angliába?
- "Aki vihető, vigyék" - Ezt hogyan értetted meg egy féltékeny típusú emberrel?
- Mit vigyek babalátogatóba, ha már mindenük meg van?
- Mit illik/ lehet vinni egy most született babának illetve családjának, ha most először van babalátogatás?
- Nagyszülők, babalátogatás
- Mit vigyek babalátogatóba? Ajándékötletek kellenének