Mit vigyek a kismamának a kórházba? (tudásbázis)
12. Dolores007 (válaszként erre: 1. - Driennke83)
2011. szept. 6. 11:11
Legjobb tényleg, ha megkérdezed hogy mit szeretne.
11. driennke83 (válaszként erre: 9. - 3da688d0af)
2011. szept. 6. 10:44
Ez is jó ötlet.
10. driennke83 (válaszként erre: 8. - Venu)
2011. szept. 6. 10:43
Igen csak az a "baj", hogy amikor én szültem, akkor nekünk is hozott egy csomó mindent. Nikinek is, meg nekem is, csak hát ugye én simán szültem, nála meg vannak gondok.
9. 3da688d0af
2011. szept. 6. 10:38
Esetleg babás újságot, könyvet olvasnivalónak.:)
8. Venu
2011. szept. 6. 10:38
Én nem vinnék be semmit. Csak sorakozik az asztalán a sok "kacat"...Elég akkor vinni valamit amikor otthon lesz.
De egy újság vagy egy könyv talán jó ötlet.
7. 432d0af620
2011. szept. 6. 10:36
Akkor valami játékot a gyereknek, bár ilyenkor még csak hevernek. :-D
sajnos nem tudok segíteni nagyon, mert mikor Én szültem, akkor látogatási tilalom volt, így a férjemen kívül nem hozott más senki a kórházba dolgokat. Vagy vigyél neki keresztrejtvényt, könyvet. Mikor itthon voltam akkor kaptunk cumit, babajátékot, babaruhát.
6. ddorina
2011. szept. 6. 10:36
Szerintem elég a képeslap, én a babának szánt dolgokat is akkor vinném, ha már otthon vannak. Úgyis hazaküldi szerintem a férjével. Én is császáros voltam, de csak sima diétán és mindent hazaküldtem, amit kaptam. Vagy simán kérdezd meg, hogy mire lenne szüksége?
5. driennke83
2011. szept. 6. 10:30
Nem jó, mert májkímélőn van, és császárosok kímélő diétáján, tehát semmilyen gyümölcs gyümölcslé nem lehet.
Én egyébként egy gratuláló képeslapra gondoltam. Meg hát a picinek viszek dolgokat, és majd a kismamának, akkor ha hazamentek.
Szerintetek nem bunkóság?
4. 432d0af620
2011. szept. 6. 10:28
van a Siónak azt hiszem a light gyümölcsleve, alig van benne szénhidrát, Nekem is diétáznom kellett, azt hozta a férjem.
3. driennke83
2011. szept. 6. 10:28
Ja, az utolsó az nem kérdés volt. Tehát virágot nem lehet vinni a kórtermbe.
2. driennke83
2011. szept. 6. 10:27
Mit lehet vinni a frissen császározott kismamának, akinek diétáznia kell, tehát nem ehet gyümölcsöt, gyümölcslevet, csokit ilyeneket? Virágot nem lehet vinni a kórterembe?
1. driennke83
2011. szept. 6. 10:26
Mit vigyek a kismamának a kórházba?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Lehet-e egy kismamának alkoholt inni?
- Igaz, hogy ha terhesség alatt a kismamának a pociját éri valami (pici ütés, nyomás, bármi...) az tényleg meglátszik majd a babán?
- A várandós kismamának tényleg nem szabad kádba fürdenie, csak zuhanyoznia szabad?
- Egy frissen szült kismamának milyen folyadékot lehet bevinni a kórházba, ami nem árt a babának?
- A kórházba milyen nappali ruhát vigyek?