Mit tudtok az Efassor hajradírról? (tudásbázis)
Festés előtt szeretném a saját színemet leszedni, hogy maga a festés szebb legyen.
A leírásod alapján valószínűleg nekem nem ez lesz a megoldás. Kár, mert sokkal olcsóbb mint a blansolás a fodrásznál:(
Én kékesfeketéből csináltam világosbarnát, csak meleg vízzel kevertem ki, nem oxival, az arányok azok voltak, ahogy írja. Hajtőre nem tettem, csak a másfél-két centis lenövéstől. Nagyon vékonyszálú a hajam, de nem lett baja tőle. Rákentem, majd fésülgettem, és folyamatosan néztem, mennyire világosodik, ahogy elérte a saját hajszínemet, lemostam. Kicsit vöröses. Kb 600 ft volt egy tasak, nekem vállig érő hajra elég volt, derékig érőre kell azért kettő. Oxi nem kell, bőven elég a meleg víz, úgy sokkal kevésbé roncsol ráadásul. (ha szőkét akarsz, szerintem azt 2 lépésben, egyszer eddig, 1-2 hét múlva még egyszer, de azért jót nem tesz, és a fejbőrre lehetőleg ne menj vele) Vöröses lesz az árnyalat mindenképpen, de nekem pl. nem vészes. (de én csak világosbarnáig szívtam le)
Zsú, ez nem szőkítő, a sötét festéket radírozzák le vele, nem a saját hajszínedet (kiszívja azt is, de nem arra van)
Szia!
Nem kell hajradír..van a L'Oreálnak egy terméke..színleszedő..én mindig ezt használom itthon, ha meguntam a sötét hajam:) Semmit nem lehet észrevenni a használata után..ugyanolyan egészséges maradt a hajam..igaz..az enyém rövid:)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok!
- Ti hogy tudtok túlleni egy szerelmi csalódáson?Kinek mi segit?
- Mit tudtok a hajradírról?
- Hol lehet 1 tasak L'Oreal Efassor-t vásárolni Budapesten?