Mit tudtok a szűztea-kekszről? (tudásbázis)
Egyaltalan nem hajt meg, csupa rost es annnnyira finom, en nagyon imadom es egy dobozzal ha jol emlekszem 272kcal. Tenyleg draga, de neha belefer.
az meg micsoda?sohasem hallottam rola!
Nagyon szeretem, finom és igen, laktató is, ha iszol hozzá. És semmi kalória, megérné nagyon, ha nem lenne ilyen drága. Akciósan tuti vagy 10 dobozzal vennék.
szerintem is nagyon finom... egyszer mikor bécsbe mentem betoltam az úton egy egész dobozzal, féltem hogy futok majd slozira, de szerintem inkább rostforrás, levés kcallal és jó ízzel :) és olyan mintha nasiznál
Én nagyon szeretem,de sose vártam tőle fogyasztó hatást.Egyszerűen finom.Bár tény,hogy elég húzós az ára,ezért csak nagyon ritkán veszek.:(
Egyébként 1 doboz 120 g, és 212.4 kcal/100 g,szóval ennél picivel többet tartalmaz az egész.De így is alacsony a kcal tartalma.:)
Igen-igen, én is rendszeresen eszem, tény, hogy nem olcsó első ránézésre, de nekem egy doboz nagyon sokáig tart, tekintve, hogy elvben, ha iszol rá, akkor az a kis keksz megdagad a gyomorban, és eltelít. Tehát nem úgy fogyaszt, mint ahogy a kapszula, vagy a tea, nem lesz tőle hasmenésed, de nagyon kevés kalóriát tartalmaz. (tényleg, az egész doboz asszem 120), szóval ha pl ezt eszel vacsira, mégis csak jót tesz a fogyókúrádnak:)
nem ígérte a leírása sem, hogy fogyaszt... egyszerűen jót tesz az emésztésnek és egészséges.ha valaki többet vár, az tényleg csalódni fog..
de nagyon finom, és csak 120 kcal, szóval a legjobb diétás vacsora!!! :)
Fogyaszt-e azt nem tudom de nasinak meg rácsálni nagyon jó és az ize is, szerintem finom
Én nem vártam tőle semmilyen hatást, csak egézséges nasit szerettem volna és azt is kaptam!Puszó
Én nem tud, hogy fogyaszt-e vagy sem, de az biztos, hogy nem a leghízlalóbb nasi.
Én egy bio nap keretében kóstolhattam meg és nagyon ízlett. Utána vettem is egy drogéria boltban, de még nem bontottam fel.
Egy negatívuma van nem valami olcsó. :/
Engem is érdekelne hogy hat-e. tegnap láttam a bio boltba. Még ennénk is és használna is maga lenne a tökély.
van akinek hat a szűztea keksz? :)
de ma láttam a DM-ben, akciós! nerm vettem, pedig ilyenkor hajlamos vagyok elcsábulni a semmiért is.. :-)
A keksz nagy nulla. :-( Ehetsz egy dobozzal is (mindenesetre finom!), de kb 500 Ft-ért nem volt az a hatása, mint amit a teától, és a kapszulától vársz. Ergo: pénkidobás!
Süncike sztem a mályva teától nincs jobb. A barátnőm kapszulában szedte a szűzteát és neki is bevált. Ennek a két szernek ugyanaz a hatása.
Nincs benne semmi extra, ha csak nem az, hogy papírvékony. Mikor kibontottam elkapott a röhögés.
nem tudom mennyit kellene belőle enni, hogy akármilyen hatása legyen.Engem palira vettek.Sikerült.
Erről még nem is hallottam. Van ilyen?
Mit tudtok a szűztea-kekszről?
További ajánlott fórumok: