Mit tennétek? Szülés előtt a yadine fog, gátlót szedtem, nem volt gond vele... (tudásbázis)
Ezt találtam:
Lindenytte:
Hatóanyagok: 0.075 mg Gestodenum és 0.020 mg Ethinylestradiolum drazsénként.
Segédanyagok: kálcium -nátrium- edetát, magnézium- sztearát, kolloid vízmentes szilícium- dioxid, povidon, kukoricakeményítő, laktóz- monohidrát, " Quinoline "sárga ( E104 ), titán- dioxid, makrogol 6000, talkum, kálcium- karbonát, szacharóz.
""""""""""""""""""
Yadine
Hatóanyag: 3 mg mikronizált drospirenon és 0,030 mg mikronizált etinilösztradiol filmtablettánként.
Segédanyagok: 48,17 mg laktóz monohidrát, kukoricakeményítő, lebontott keményítő, polividon 25000, magnézium-sztearát, hipromellóz, makrogol 6000, talkum, titán-dioxid, sárga vasoxid.
Leírás: Filmtabletta. Világossárga, kerek, mindkét oldalukon domború felületű, filmbevonatú tabletták, egyik oldalukon mélynyomású szabályos hatszöggel, melyben „DO” jelölés található.
Csomagolás: 21 db filmbevonatú tabletta, ill. 3 x 21 db tabletta naptár kiszerelésben, átlátszó PVC/Alu bliszterben és faltkartonban.
Hát.. a lindenitte alacsonyabb hormontartalmú jóval
Mia, ha jobban bízol a másikban akkor inkább azt írasd, szerintem :)
Én is Yadine-t szedtem Tom előtt, annak nálam se volt mellékhatása.
Szia,van itt egy lindenytt-es fórum kérdezzd meg a lányokat!
További ajánlott fórumok:
- Összeszedtem magam és leírom a szülésem történetét
- Hólyaghurut kinek mikor múlt el? Nekem 6 napja van cifrán és Monuralt szedtem már, de semmi.
- Mennyi idő múlva próbálkozzunk babával ha gyógyszert szedtem?
- ET után nagyobb dózisban szedtem a progeszteront. Ez lehet gond?
- A ciklusom ingadozik, 28-37 nap között, és borzalmas hasgörccsel jár, amit semmi nem mérsékel. Tabit szedtem, 3 évig. Összefügghetnek ezek?
- Még anno nagyon rosszul szedtem ki a szemöldököm, tudtok valamit amivel megoldhatnám, hogy ne kelljen mindig újrarajzolni?