Mit tennél ha munkahelyeden állandóan piszkálnának? (tudásbázis)
Szerintem egyszerűen nem illesz a csapatba. Ha zárkózott vagy és ők nem,akkor azért,ha fordítva,akkor azért! Ezer oka lehet ennek!
Nekem annó volt egy beosztottam,aki szabadidejében cosmot olvasott,drága táskákat vásárolgatott,és ha otthon volt csajos sorozatokat bámúlt. Szegény meló alatt,ha volt időnk,ilyesmiről szeretett volna velem beszélgetni. Hát,én meg nem,úgyh maradt a kínos csend. Végül felmondott,mert nem érezte jól magát,bár én nem csesztettem! Elötte meg én mondtam fel egy helyen,mert képtelen voltam egész nap 5 liba hülyeségét hallgatni! Van ilyen...
ezt teszik
nem veszem fel
Például?
Mivel kapcsolatban teszik a bántó megjegyzéseket?
Gondolom, most megy a cirkusz, kinek legyen meghosszabbítva a szerződése.
Mindig van ügyes, és ügyesebb.
Van akit nem lehet lekörözni. Na nem a munkába, hanem szájjártatásba.
A te munkáddal legyenek megelégedve. Így van egy kis pozitív élményed is.
Jó, neked is van tapasztalatod, ahogy mindenkinek, aki kisebb-nagyobb közösségben dolgozik.
Nálunk is van másik osztályon ilyen vagy olyan példa csesztetésre, nem ma kezdtem én sem a munkát.
Viszont semmivel nem vagyunk előrébb, a (kis)asszony nem nyilatkozott, hogy miben nyilvánul meg a piszkálás.
Még az is lehet, hogy képtelen válaszolni, ha kérdezik, és ez idegesíti a többieket.
Jó lenne, ha pusztán erről lenne szó. De sajnos a csesztetéshez sokszor elég egy szimpla ellenszenv.
Vagy az ellenkezője: valaki rendszeresen részegen, órákat késve jelenik meg (ha egyáltalán bejön), a munkája minősége finoman szólva is hagy kifogásolni valót maga után, és mégis évek óta megvan az állása! Pedig tudomásom szerint senkinek se csókosa. Csak tudja, hogy mikor, kivel kell együtt cigizni, bulizni, piálni.
Érdekes, hogy minden konkrét információ nélkül többeknek az fordul meg a fejében, hogy túl szép a kérdező, és rosszindulatú piszkálódás folyik, amit le kell tojni.
MI van, ha tényleg valamit nem jól csinál, mert félreértette a feladatot, vagy nem magyarázták el neki?
Meg kell kérdezni, hogy mi a gond és nem itt a hoxán, mert a roppant kevés információt mindenki a maga életéből kiragadott mozaikokkal egészíti ki teljes képpé, és nagyon torz elképzelések születnek.
Van benned valami több, ami belőlük hiányzik.
Tudod, az élet nagy jétékos, játszd azt, hogy ők a szobrok, Te vagy a galamb. :-)
Fiatal koromban én is átéltem hasonlót, megpróbáltam nem foglalkozni vele, szorgalmasan dolgoztam, nem játszottam meg magamat, természetesen viselkedtem és nagyon figyeltem arra, hogy pontosan végezzem a munkámat...aztán elmúltak az intrikák.
Sok sikert!
mindenbe belekötnek
még abba is hova tűzzem a gémkapcsot
Van okuk rá?
És ő szerintük?
Tényleg meg kéne kérdezni udvariasan, hogy mit várnak másképpen tőled.
További ajánlott fórumok:
- Te mit tennél ha a párod állandóan lelkileg bántalmazná a 15-éves lányotokat?
- Mi mit tennél? Munkahelyis kérdés. Maradnál?
- Mit tennél? Bejárnál dolgozni vagy pedig új munkahelyet néznél?
- Mit tennél ha állandóan piszkálnának a munkahelyeden?
- A kisfiam 10 hónapos és ma szóltak, nem mennék-e vissza a munkahelyemre dolgozni. Te mit tennél?
- Mit tennél, ha a munkahelyeden nem fogadnak el? Már 1,5 éve dolgozom, de nincs kommunikáció köztünk (csak a legfontosabb munkáról)