Mit tennél, ha észreveszed, hogy követ? (beszélgetés)
Azért ott a bántalmazott nőknél előtte is többnyire agresszív megnyilvánulások voltak..
Azért reménykedjünk, hogy itt nem erről van szó, csupán kíváncsiságról!
nekem egy majdnem szerelmem, tényleg jófajtának nézett ki, küldött egy sms-t hogy miért hazudok, hogy otthon vagyok mikor nem áll az autóm a ház előtt (egyébként tényleg másik pasival voltam, de akkor is kapja be), azonnal visszahívtam és elküldtem a halál facára, még párszor követgetett, ellenőrizgetett, arra alkalmas emberrel "figyelmeztettem" hogy ezt nem kéne, azóta nem hallottam róla hála a jó Istennek, valahol félelmetesek ezek a lúzerek.
Nekem nem kellenek az ilyen önbizalomhiányos, kisebbségi komplexusos, szerelemféltős (pláne ha még/már messze nincs szerelem) barmok, az én pofimat egy ilyen idióta se kozmetikázza át merő szerelemből
Azt meg ne felejtsük el hány szerencsétlen nő (volt) szerelmes az őt bántalmazóba
Nem felejtettem el, hogy a fórumindító gyengèd, ámde ki nem nyilvánított érzelmeket táplál az illető irányába, aki részéről ugyanilyenekben reménykedik. Ezt azért nem kellene viszonzott szerelemként értékelni.
Valahogy jobb óvatosnak lenni, mint elveszteni a fejünket (meg ezt-azt még)
Jaaj! Ne képzeljetek már bele valami szatírt!
Szegény csak megnézte, ki kíséri haza azt a nőt, aki tetszik neki.
Mit is tennék? Megkérdezném, hogy miért teszi, és megkérném, hogy ne tegye.
Egyébként a frász kerülgetne, szerintem sem egészen normális a követősdi. Legenyhébb esetben is gyerekes, mindenképp kommunikációs nehézségekre utal, aminek széles oksági skálája lehet. Legrosszabb esetben erőszakos köszörű+gyilkosság is lehet a vége:S
Bizonyítékot szerzek az esetről, megyek a rendőrségre, feljelentem, és megnyugszom, amikor a rácsok mögött van a követő.
Dehogy ez-e, vagy az, azt nem tudom.
Nem derült ki kristálytisztán....
Műár ne haragudj, de ez a fórum sem sokkal értelmesebb, mint a többi.
Abszolút nem normális, ha valaki követ.
De nem értem, miért nem őt magát kérdezed meg arról, hogy miért csinálja.
Teljesen természetes, szerintem, ha egyszer már észrevett. Pont ebben a szituban.
Hiszen annyi kapcsolat van, ahol átvágják egymást a felek. Amíg nem ismeritek jobban egymást, lehet bizalmatlanság. Hiszen a szerelem az egy dolog, a bizalom viszont lassabban alakul ki, ahhoz idő kell.
Tudni akarta, hogy van-e más is rajta kívűl. Persze, meg lehet kérdezni, de mindenki azt válaszol, amit akar. Ő meg akart győződni. Nem mondom, hogy ez a módja, vagy hogy szép dolog követni valakit, de valószínűleg belecsöppent ebbe a szituba.
A későbbiekben, amikor már megvan a bizalom, nem egészséges a másik ellenőrzése. Sem követés, sem levelek olvasása,sem a telefon ellenőrzése.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha észreveszitek, hogy nap mint nap leskelődik valaki az ablakon?!
- Néz, észreveszem, elkapja a tekintetét, pedig utál?
- Ti mit tennétek, ha észreveszitek, hogy a gyerekorvos elsiklik egy fontos laboreredmény fölött?
- Minden nemet váltó férfin észreveszem, hogy átoperált és...
- Gyerekem szerintem vagy feszült vagy zavarba van de többször észreveszem hogy hunyorog vagy pislog. Mit ajánlottok?
- Az asztmát észreveszi az orvos, amikor meghallgatja a tüdőt?