Mit tennél, ha a férjed azt vágná a fejedhez, hogy ő tart el? (beszélgetős fórum)
Szerintem csináld ezt:
"A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét. A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a kutyának nyoma sincs.
Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött... Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon) aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.
A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyosóra, bent csuromvíz minden, a WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...
Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.
És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy könyvvel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:
- Szia drágám, hogy telt a napod?
A férj dühösen nézi:
- De mi a fene történt ma itt?
A feleség ártatlanul:
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy
mi a fenét csinálok egész nap?
Férj még dühösebben:
- Persze,... ÉS!
Ekkor a feleség édesen rámosolyog:
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!"
És hozzáteheted, hogy "Ma tényleg Te tartottál el".
Ez jó!Tetszik!
De nálunk ez így van...szóval?Akkor ki is tart el kit?Talán én? :)
Ha viszont valamit el kell osztani, akkor:
- két idegen között = fifti-fift (fele-fele)
- testévrek között: "kicsinek kicsi, nagynak nagy, ha a kicsi nagyot kér, kicsit se kap! :)))
Örülök, hogy ebben egyetértünk! :)))
No meg, ahogy a mondás szól: "könnyen beszél az, aki nem dadog!" = szerencsére egyikőnknek sincs ilyen problémája!
Persze-szépen le kell ülni,és megbeszélni,hogy
milyen megoldást tudnak találni az adott problémára.
Hát igen, ez a baj, hogy ha valaki akar, akkor sem biztos, hogy talál is magának munkát.
De egy ilyenfajta "beszólás" a házastársak között akkor is durva. Ha hosszabb idő elteltével esetleg az derülne ki, hogy a párom nem is akar munkát találni, mert "jól elvan" ő otthon anélkül is, akkor sem egy ilyen beszólással intézném el a dolgot.
Valóban:O-meg se néztem,hogy ez egy régi fórum:D
Arra volt már példa,hogy a szüleim felhánytorgatták,hogy eltartanak.
Ez nagyon nem szép-persze,hogy eltartják a szülők a gyermeküket,hiszen normális esetben 18 éves korig tanul az ember:O
A mai világban, sajnos egyre fiatalabbak is rákényszerülnek a munkára:O Már,ha találnak.
Szerencsére nálunk ez nem fordulhat elő.
Több okból sem:O
Egyenlő arányban adunk be,és az én házamban élünk.
Eredeti kérdésre válaszolok:
Még kerülhet ő is olyan helyzetbe,hogy te tartod el.Sosem tudhatja.
helyes :)
sok sikert :)
Nagyon nehéz ez...
A válásom után nekem is volt olyan kapcsolatom,ahol a pasi végtelenül önző volt,de mindemellett állította imád engem:-)))Csakhogy sajnos nem látta a fától az erdőt hiába magyaráztam én hogyan képzelem az életem el,falra hányt borsó volt.Alig bírtam levakarni,segítség kellett hozzá,mert egyszerűen nem akarta tudomásul venni,hogy nem fogok egy ilyen alak mellett maradni!
A szakítással úgy kimutatta a foga fehérjét,hogy örültem amellett döntöttem,és nem pazaroltam rá az időmet.Habár akkor még elég fiatal voltam...
Nehéz másnak tanácsot adni,pláne ismeretlenül.
A baj az,hogy az idő kegyetlenül a nő ellen dolgozik,jobban mint a férfi ellen:(((
És ha rájövünk x év múlva,hogy mégsem megy,akkor sajnálkozunk,hogy miről maradtunk le,mert sajnos visszaforgatni nem tudjuk.
Nagyon drukkolok neked Virág,hogy sikerüljön a legjobban döntened és ha mégsem menne legyen erőd tovább lépni.
írtam
most lesz két éve hogy egy pár vagyunk...