Mit tennél a helymeben? (beszélgetés)
Igen...tudni kell viselkedni egy ilyen helyzetben. Úgy gondolom, hogy tartozunk egymásnak annyi tisztelettel,hogy nem alázzuk meg egymást.Tulajdonképpen ezt a viselkedést modortalannak tartom..
Hangsúlyozom..a fórumindító párja viselkedése hagy némi kivetni valót maga után!
Nos..én ezt nem tudnám megtenni..már csak azért sem, mert a párom mellettem van..és nem hoznám hülye helyzetbe sem magam előtt, sem mások előtt..
Lehet, h én nem látom jól a dolgokat..
Megpróbálom a másik oldalról nézni a dolgokat.
Vagyok a párommal valahol, és találkozunk az exemmel. Nincs már közöttünk semmi, régen találkoztunk, örülünk egymásnak, mint két ember. Számot cserélünk, ott a párom jelenlétében, akinek természetesen be is mutatom.
Én nem találok ebben kivetnivalót, bár lehet, tényleg én vagyok a fehér holló.
Ja, a másik: akkor mi van, ha úgy látod, hogy jobb nő, mint Te?
Tudod, hiába szebb Nálad, ha Te legalább tudsz főzni, és olyanokat tudsz neki megadni, amit az a lány nem tudott. Na? :)
Tudom, hogy könnyű mondani, de én megőrültem volna az idegbajtól, s bármilyen nehéz, eljöttem volna azonnal arról a szórakozóhelyről.
Nekem is van 1-2 ex, akivel épp nem köpködünk egymásra, de eszembe se jutna elkérni a telefonszámát, minek? Ha összefutunk valahol, megkérdezzük esetleg, mi újság, majd tovább állunk.
Rohadt mocskos szemétláda a pasi, akivel jársz.
Mégpedig azért, mert KIT érdekel, hogy az exe akar-e még valamit tőle? Ez hárítás... A lényeg: Ő AKAR valamit tőle... És azt nem mondta véletlen, hogy akkor mi lesz, hogyha bepróbálkozik a csajnál és a csaj esetleg hajlana arra, hogy kezdjék újra?
Nagyon sajnállak, hogy ilyen szemét Veled!
Írj mindenképp, hogy mi történt!
Szia Szancsi!
Kicsit figyelj oda a dolgokra. Hogyha másképp viselkedik Veled, vagy már nem tudtok beszélgetni egymással, megbeszélni a dolgaitokat, akkor komolyan gondolkozz el, hogy hogyan tovább.
Szép napot!
Kedves Szancsi!
Mit gondolsz Te a párodról? Mit gondolsz arról, ahogyan beszél az exről? Belegondoltál már abba, hogy ha így viselkedik, akkor valószínű, hogy nem egyenes ember?
Egy intelligens ember ilyet sem mond az exéről..valószínű, nem tudta megemészteni még a lányt.
"A párom válasza meg: "ugyan már mikor együtt voltunk a csaj előbb ment el dugni a barátommal mint velem tette volna. . . "
Akkor bizonyára én is ezekkel a tulajdonságokkal küszködöm:)
Számomra igen megalázó lenne, ha a szemem előtt cserélne telószámot a párom az exével..
Azt gondolom, hogy itt a pasinak kellett volna "odébbállni"
Na sziasztok!
Valóban nem érti egyébként h mi bajom lehet. Amúgy a csaj kérte el az ő számát.
ebben annyi idegesít hogy a csaj most ment volna férjhez aztán mégse, most épp szingli... és nagyon remélem hogy nem az én pasim kell neki.
A párom válasza meg: "ugyan már mikor együtt voltunk a csaj előbb ment el dugni a barátommal mint velem tette volna..."
Szal hogy érsétek évekig szerelmes volt ebbe a lányba... jártak vagy 1,5 évet de a csaj nem feküdt le vele, mert még korai vagy mi, ellenben a haverjával pedig közben lefeküdt...
Komoly bajok vannak az önbizalmaddal leányzó ha ilyenek miatt aggódsz..
1 a pasiknak kell más nőktől is visszajelzés még ha ex is.. nézz magadba neked is jól esik egy két megjegyzés, gesztus.
2 bizonyára nem értette a dolgot ők nem értik ezeket a "női kirohanásokat" olyankor passzívak mint egy eldőlt seprűnyél :)
Semmi baj bizonyára! Ne aggódj emiatt. ha van valami azt úgy is észreveszed de ne kattogj ezen folyamatosan. csak magadnak ártasz vele!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha tudnád, hogy csak 5 perc van az életedből?
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Mit tennél, ha párodon kívül más is nagy hatással lenne rád?
- Mit tennél, ha kiderülne, daganatod van?
- Mit tennél, ha a férjed, párod, lehajítaná az asztalról a kaját!?
- Te mit tennél, mint szülő, ill. mint pedagógus?