Mit tehetnék hüvelygomba ellen, kisbabát várok 16 hetes vagyok? (tudásbázis)
Nekem a nőgyógyászom ebből állapította meg elsőnek,hogy állapotos vagyok.6 hetes voltam mikor elmentem,de még nem volt tapintható a tehesség csak a teszt mutatta ki,hogy az vagyok.De sajnos ez is kialakult.Az orvos azt mondta,hogy sok esetben ez a terhesség első jele:(
Nekem anno canesten kúpot írt fel,és egy krémet, már nem emlékszem ,hogy mi volt az.Használtam.
Mos 2 éves és egészséges a kislányom:)Szerintem használjátok nyugodtan,a fertőzések vetélést vagy koraszülést okozhatnak!
Nőgyógyász!!!!
Ha természetes megoldás érdekel, ajánlom a Bába válaszol c. könyvet, abban ha jól emlékszem több lehetőséget is felsorol a szerző. Csupa természetes gyógymódot.
Én candidával szenvedtem, majdnem az egész terhesség alatt. Nekem is addig használt a gyógyszer, amíg használtam. Kaptam többször pimafucint, kliont szájon át és hüvelytabletta formájában A végső eléggé drasztikus megoldást a 30. hét körül találta meg az orvosom, amikor kórházban feküdtem visszatartáson: betadinos hüvelytörlést/mosást csinált,ami nem volt túl jó. Plusz ő tett fel egy kúpot, mert szerinte rosszul tettem fel. Utána nem volt semmi gondom, még a szülést követő pár hónapban sem, ám most megint küzdök. Sajnos.
Van egy homeopátiás szer is az a neve :
Monilla albicans 15 ch napi egyszer 5 golyócskát kell szopogatni és ezt lehet terhesség alatt is szedni
Nem mindig gomba a gomba!
Nálatok megnézték a Streptococcus B-t?
Nem kötelező a szűrése , de nagyon csúnya dolgokat művel!!!
Génia 92 hüvelykúp. Tejsavat tartalmazó gyógyhatású készítmény.
Érdemes a patikában végigkérdezni a választékot a hasonló termékekből, mert annak ellenére, hogy ugyanaz a hatóanyag, nagy árkülönbségek vannak.
Nekem a szülés után jött elő ez a probléma, a kúp használt, de a dokim azt mondta, hogy "véglegesen" csak akkor jövök helyre, ha már nem szoptatok. Másfél éve szopik a kislányom és tényleg vissza-visszatér, akkor elhasználok egy csomaggal, és utána egy ideig megint jó..
Ha esetleg van otthon valami vényre kapható szer, a dokim azt mondta, hogy csak olyat használhatok a terhesség alatt, amiben nincsen szteroid. Pl.: a Pymafukortnak van krém és kenőcs változata is, az egyikben van, a másik viszont nem tartalmaz, így használható, nekem is ezt írták fel.
De azért menj el hozzá, ha már rendelni fog.
PEVARYL G kúp én msot várom a 3. babánkat és sajnos mind a három várandósságomat végigkínozta ez a h..... gomba (most 6 hetes vagyok de már megint van)
nekem csak ez segített semmi más igaz hogy minden hónapban elhazsnáltam egy dobozzal de legalább nem volt, amúgy gyögynövényes készítmény.
a dokim azt mondta hogy ezt használhatom nyugodtan
Természetes megoldásnak csakis EZÜST-KOLLOID-ot képzelnék el, de
MINDENKÉPP KÉRDEZZ MEG MINDENT A NŐGYÓGYÁSZTÓL!!!!!
Mindenképpen CSAKIS a nőgyógyászodra hallgass. Ha zárt a méhszájad, akkor vagy CNS-t ír, vagy TALÁN megengedi a Canestent ami mindössze 3 kúp azt hiszem.
Egyébként biztosan kezelve lesz, mert továbbfertőződhetne vagy szüléskor a baba szemét, és egyebeket fertőzhetné meg.
NŐGYÓGYÁSZ!!!!!
Úgyis menned kell mindig :)
További ajánlott fórumok:
- Ha rendes vagyok az "anyósommal" de ő gyűlöl mit tehetnék még?
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?
- Nagyon egyedül vagyok, már nem birom tovább, mit tehetnék?
- Bűntudatom van, nem vagyok jól, mit tehetnék?
- Szomorú vagyok, lelkembe gázolt, mit tehetnék?
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)