Mit tehetnék az emésztési probléma ellen? (tudásbázis kérdés)
6. főnix01
2015. febr. 22. 19:11
Annyit mondott a doki, hogy mivel rekedèsem volt, kitàgultak a belek, ès idő, mìg visszamegy. :-(
5. zebracsikó
2015. febr. 22. 18:53
ja, és a hasi UH az alap, nyilván
4. zebracsikó (válaszként erre: 1. - Főnix01)
2015. febr. 22. 18:52
lisztérzékenységet miért nem vizsgáltak?
vagy tejérzékenységet? (tejcukor vagy tejfehérje)
3. 408020f45e
2015. febr. 22. 18:49
Kérj egy hasi ultrahangot, mert ez nem normális dolog. Irány a körzeti doki, beutaló, időpont kérés és ők majd okosat mondanak. :)
2. Kilimcs
2015. febr. 22. 18:46
orvos?
1. főnix01
2015. febr. 22. 18:32
Tavaly szeptemberig nem volt semmi gond. Utàna azt vettem èszre, hogy megnagyobodott a hasam a köldökömnèl, ès az alhasam is. Meg nem tudtam menni, xsak 2-3 naponta vècère. Decemberben kaptam hashajtòt, enyhèbb fajtàt. Az valamennyire csökkentette. De mèg mindig előredomborodik a hasam a köldökömnèl. Màr nem eszek fehèrlisztet, èdessèget... eszem müzlit, tk cuccokat. De nem mùlik el, ès nem ilyen volt. Most grapefruitmag-csepp kùràt csinàlok. Utàna normaflore-t kèt hètig szedek. Màr nem tudom, mit tegyek. Keveset is eszem. Előre is köszönöm. Gyògyszerekből màr elegem van :-(
További ajánlott fórumok:
- Összeköltözzünk a kommunikációs problémák ellenére?
- Állandóan szédülök! Mit tehetnék ellene?
- Békainvázió a falunkban, kertben már nem lehet kint tartózkodni a gyerekekkel. Mit tehetnék ellenük?
- Emésztési probléma vagy valami más?
- Jelenthet-e vmilyen emésztési vagy egyéb problémát, ha egy gyerek iszonyatosan büdöseket szellent?
- A menopauza milyen emésztési problémákat produkálhat?