Mit tehetek ebben a párkapcsolatban? (beszélgetés)
Viszlát pár hét múlva ugyanitt, vagy egy új topicban..... (pofámlapos)
BUÉK
Leültünk beszélni a párommal. Nehéz beszélgetés volt, de sikerült mindkettőnknek a lehető legnyugodtabban beszélni a másikkal.
Elmondtam neki, hogy ha igaz az, ami történt, akkor igazából az mindkettőnk hibája volt, és ha lehetséges, akkor próbáljuk meg megjavítani.
Ő ezek után is azt mondta, hogy soha nem tudna megcsalni, és ez egy hatalmas hazugság, és higgyem el neki, hogy a sok rossz ellenére, ő szeret engem.
Nem tartott sokáig a beszélgetés, fél óra alatt sikerült lezárnunk a témát.
Ez volt ugye 30-a este.
Az év utolsó napja igazából jól alakult, nagyon jól elvoltunk. :)
Sokáig tudtunk aludni, beszélgettünk, szeretgettük egymást, olyan volt mint régen... :)
Hiszem, és tudom, hogy rendbe hozható a kapcsolatunk, mert mindketten akarjuk.
Most egy nagyon nehéz hónap előtt állunk, mindkettőnknek sok dolgunk lesz. Én belevetem magam a fogyókúrába, neki pedig fontos, hogy meglegyen a diplomája ezen az éven. Sokat kell tanulnia, hogy meglegyen ez a féléve, mert akkor le tud idén diplomázni, ami mindkettőnknek jó lenne. :)
Kevesebb munkája lenne, több fizetéssel.
Sőt, már állásajánlatot is kapott! :)
Most nekem kell sok türelemmel lennem... Ki kell bírnom ezt az időszakot, hogy utána jobb legyen. Nehéz lesz, de menni fog. :)
Kíváncsi vagyok arra, hogy mit fog hozni a jövő. :)
És igaza volt itt pár hozzászólónak. Tényleg a féltékenységi mániámból kellene picit lentebb adnom, és minden másabb lenne. :)
Ha most nem egymással törődtök, még a kezdet kezdetén, akkor mi lesz 20 év múlva?
Nem fogsz mindent elnézni, megbocsájtani, legfeljebb
fásultan ráhagyni.
Még "gyerekek" vagytok a megalkuvásra. A problémát pedig meg kell beszélni. Ki, hogyan gondolja tovább.
és ha az eszedre?
Tegyél fel szemüveget, hogy a szerelem lángja ne vakítson a szemedbe.
A szív és az ész , sokszor külön utakon jár.
Magyarul féltékeny vagy; felébredt a zöldszemû szörny.
Indulatból, haragból, sértettségbôl ne tegyél semmit.
Szeretnék segítséget kérni Tőletek! Mit tegyek?!
Párommalmost szilveszterkor leszünk egy évesek. Az első pár hónapunk távkapcsolat volt, majd én iskolát ott választottam ahol ő él. Én 20, ő 23 éves. Nagyon nagy szerelemnek indult az egész, sok mindennel meg kellett küzdenünk.
Most viszont 2 hónapja egy katasztrófa lett a kapcsolatunk. Állandó veszekedés, hol én, hol ő mondja, hogy legyen vége, de valahogy mindig egymás mellett maradunk.
Tegnap este viszont jött a hidegzuhany. Párom exének a barátja írt nekem egy üzenetet, miszerint nem tud a párom leszállni az exéről.
Megőrültem. Nem tudok azóta észhez térni. Kaptam üzeneteket, amiket állítólag a párom írt neki, de valahogy nem tudom elhinni, hiszen én is tudnék megírni egy-két ilyen üzenetet. Képet sem kaptam, sőt igazából semmi olyan dolgot, ami igazából bizonyítaná a valóságalapját annak, amit állítanak.
Tény, és való, hogy az elmúlt két hónapban tényleg sokat vitáztunk, de valahogy nem tudom elhinni, hogy ezt megtenné velem.
Mit tegyek??? Ma értem vissza, párom dolgozik, este találkozunk. Mit mondjak neki? Hogyan adjam elő neki? Már tegnap este volt ebből egy vitánk, elég rossz hangnemben beszéltem vele, de csak az ideg beszélt belőlem. Ő tagadta, és nevetett rajta, mondván ez hülyeség, és csak a rosszindulatúság beszélt belőlük.
Mit tegyek???? Döntésképtelen vagyok.... Segítsetek! :(
További ajánlott fórumok:
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Fogászati dolgok. Mit tehetek ebben a helyzetben?
- Ingatlanvásárlás, mit tehetek ebben az esetben?
- Mit tehetek mint elvált anya azért h a gyerekem apja ne tehesse tönkre az új párkapcsolatomat?
- Elveszett az adókártyám, de amúgy is újat kellene igényelni, névváltoztatás miatt (férjhez mentem). Mit tehetek ebben az esetben?
- Mit tehetek ebben az esetben?