Mit tehetek annak érdekében, hogy minél jobb legyen az NST erdeményem? (tudásbázis)
hát sajnos ma sem lett jó az NST... :(
holnap reggelre visszahívott a doki, és ha akkor sem jó, akkor bent kell maradnom. :(
hát sajnos nem akart mocorogni...
utána elküldtek egy flowmetriára, az jó lett, így elengedtek azzal a feltétellel, hogy kedden visszamegyek :)
Gratulálok a picihez! Az a lényeg, hogy minden rendben van.
A kórházba járással nem lenne gond, mert egy buszmegállónyira van tőlünk a kórház, de abban igazad van, hogy csak jobb bentről járni a vizsgálatokra, főleg, hogy most jön a nagy meleg.
egyenlőre jó minden. a pici már 1810g-ot érte el tegnap. :) nem találtak semmi rendellenességet.
remélem az nst-n meg sokat fog mozogni. ha kell akkor benyomok 2 tábla csokit is. :DDD
nah, akkor hasonló a történetünk:), persze most már mosolygok rajta
annyi, hogy valszeg kicsit kisebb lesz a babó, de ami fontos, hogy az áramlás jó legyen, és az nst-n szépen mozogjon, és ha befektetnek, fogadd el, jobb a napi három-négy vizsgálatot osztályról letudni, mint mászkálni reggel-este be a kórházba
ha nincs semmi baj a babával, és veled sem, nem fognak szülést indítani, mert itt nálunk az orvosoknak az a véleményük, hogy ha még nem is fejlődnek kilókat már az ilyen babák a végén, de a belső szerveikre fejlődnek (a kislányom 2,5 kg született, de a tüdeje, és minden szerve szépen működött!!! és ez a lényeg)
csak ijesztgetnek itt engem is a lepény miatt, és már kezdek félni egy picit...
remélem bent marad a kis cseppség még egy darabig :)
Ak nemsoká találkoztok :)
Mikorra vagy kiírva?
KÖszi szépen a választ! :)
Én is attól félek, hogy befektetnek, mert így is magas a vérnyomásom meg szeret lustálkodni a pici...na meg már III. fokban érett a lepényem. :S
Nem igazán értem a kérdést...
NST-n az a lényeg, h mozogjon a babád,és mozgás közben figyelik a szívműködését.
Ha mozgás közben gyorsul a szívverése, az jó, ha lassul, ak valszeg nyakára tekeredett a köldökzsinór.
Nekem szar volt, be is fektettek. Egyszerűen annyi volt, hogy a gyerek baromira nem akart azokban az időkben mocorogni, és nem mondták mit tehetek annak érdekében, hogy mozogjon.
- édesség (ha rendben van a cukrod)
- séta, lépcsőzés (ha rendben van a vérnyomásod)
- és bökdösd, nyomogasd, rázogasd meg a pocakodat
Hidd el egy hónapon keresztül napi két nst-nél már a végére a gyerek úgy mozgott, hogy csak nah! kitapasztaltam a "nyitját".
Mit tehetek annak érdekében, hogy minél jobb legyen az NST erdeményem?
Hallottam már sok embertől, hogy még az időjárás is befolyásolhatja...
További ajánlott fórumok:
- Nyers lett a sütőtökpitém (pumpkinpie). Mit ronthattam el és mit tehetek, hogy ehető legyen?
- Milyen dolgokat érdemes lepapírozni, mindenki érdekében, hogy ne legyen vita, ha úgy alakul?
- Elmúlt 3 éves a fiam, és még nem szobatiszta. Még utólag sem jelez, nemhogy előre. Mit tehetek, hogy mielőbb szobatiszta legyen?
- Hajvasalás során, milyen technikát alkalmazol annak érdekében, hogy ne legyen túl lapos a végeredmény?
- Miért nincs a szerelemben szerencsém mit tehetek, hogy másképp legyen?
- A habtejszínbe (Hulala) tehetek-e zselatin fixet és habfixálót is a biztos hatás érdekében?