Mit tegyünk ha a babánk felcseréli a napszakokat? (beszélgetés)
Tündi anyával egyet értek... a párom volt olyan, hogy délután 4-kor már aludt és éjjel 2 óra körül kinyilt a szeme és kialudta magát.. őt az apja állította be :) délután 4-est 8 ig csikizte, macerálta, nem hagyta aludni, így ment 3 napig, aztán működött...
A lányom is felcserélte a napot, mi is ébren tartottuk és hogy valahogy működjön este 9-10 között fürdettük adig játszottunk, molesztáltuk, majd aludt 5 -ig, aztán előrébb hoztuk a fürcsit lassan..sikerült :) a fogzásig működött 8-5-fél 6-ig... most 1,5-2 óránként kelünk teáztatni :(
Szia!
Nálunk olyan volt, hogy nappal aludt még enni is mi kelltettünk fel. Ete fűrdés volt nyolc órakkor és onnan elkezdte a sírást reggel 5-6 óráig. Nem tudtunk vele mit csinálni apucival felváltava fogtunk. Volt olyan is, hogy apuci bent a szobába fogta a síró fiúnkat én meg a nappaliban sírtam. Fáradt, bánatos,ideges és ingerűlt voltam. Azt hittem valamit nem jól csinálok.
Aztán az utcán egy idős néni megkérdezte, hogy milyen fiú Armandó: Mi meg mondtunk neki, hogy mit csinál. Erre ő azt mondta, hogy nehadjunk nappal aludni ébresszünk fel és akkor ő is elfárad. Igy is tettünk és sikerült. Este fűrdés után etetés volt utánna aludt reggelig.
Az eldő 2 hónap kegyetlen volt a számunkra.
A második babánk kislány lett és vele nem volt semmi problémánk.
Sok boldogságot és kitartást kívánok.
További ajánlott fórumok:
- Excel táblázatban hogyan lehet sorokat felcserélni (nem beilleszteni)?
- Billentyűzetemen felcserélődött a z és az y betű.Hogyan lehet visszaállítani?
- 2 hetes babám felcseréli a nappalt az éjszakával. Hogy lehetne átszoktatni?
- Ha a 2 hónapos kisfiam felcseréli a nappalt az éjszakàval, hogy tudom én visszacserélni?
- Van valaki, akinek az óvodás gyermeke felcseréli mondaton belül a szavakat, és rosszul ragoz?
- Újszülött babánk nem eszik - segítség, mit tegyünk, hogy ne kelljen szondán táplálni?