Billentyűzetemen felcserélődött a z és az y betű.Hogyan lehet visszaállítani? (tudásbázis kérdés)
Angol XP-t használok, de leírom miként és hol lehet beállítani azt,hogy melyik gombbal lehessen ezt az "z" és "Y"-t válltani.És valamint azt, hogy pl. billentyúzetet is lehet válltani úgy, hogy: Lenyomva tartjuk az Alt gombot ls közben a Shiftet nyomkodjuk.Ekkor minden lenyomásnál válltozik a tálcán a nyelv (HU,EN...stb.)
Angolul írom le, hogy miként lehet azt meghatározni, hogy melyik gomb válltsa-felcserélje az y-z- betűket.
A tálcán jobb gombbal rákattintunk a HU vagy EN-ra, majd Settings(Beállítások) balgomb X klikk.Ezután Key Settings, utánna Change key Settings. Ott lehet kijelölni, hogy Ctrl+Shift legyen a válltó gomb a nyelvre, vagy Bal Alt+Shift.Ugyan így a billentyűzet válltást is ki lehet jelölni, hogy mely gombokkal történjen.
Köszi!Valamikor tudtam ezt, de elfelejtettem!
Mégegyszer köszi mindenkinek a válaszokat!
Szia! Egyszerűen meg tudod cserélni a "z" és az "Y"-t. Nyomd le a Shift gombot(tartani) és közben nyomd meg egyszer a Ctrl gombot és már meg is cserélődik.Nekem is voltak ilyen gondjaim, mire rájöttem, hogy ezt így lehet.
Ha megint megnyomod, akkor megint megcserélődik.Úgy állítiod be, ahogy a billentyűzeten írja :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet kis szívecskét ütni a billentyűzettel?
- Hogy tudom visszaállítani a billentyűzetet?
- Elállítódott a billentyűzetem. Hogyan tudom visszaállítani?
- Valamit átállítottunk a billentyűzeten, mert számok jelennek meg, például i helyett 5-ös, u helyett 4-es, stb. Hogy lehet visszaállítani?
- Angol billentyűzet visszaállítása, de hogyan?
- Hogyan tudom visszaállítani a billentyűzetet?