Mit tegyek ha éjszaka eldugul a nózija és nem kap levegőt? 1éves 4hónapos (tudásbázis)
1 fej vöröshagymát szeletelj fel , tedd egymás mellé tányérra, és tedd be a szobába ahol a baba alszik, ill, tartózkodik ....
kitisztitja a tüdejét, fertőtleniti a levegőt....
naponta cseréld, és dobd ki ....
Fordítsd a fejecskéjét oldalra,és sok folyadékot adj neki.
Kicsi torka gyorsan kiszárad,ha a száján veszi a levegőt.
A párásító úgy látszik hatott mélyebben alszik.
A mellkasára többet akkor nem kenek. Köszi hogy szóltatok.
Valóban csak hátra szabad kenni :S
Az én kicsim 17 hós...... Nemrég használtuk.
egy nap 3x lehet cseppenteni, nagyon sok lenne ha fél óránként adnád az orrcseppet!
mikor felébred szopizni szívd ki neki porszívóval és használj tengervizes sóoldatot, azt nem tudom hányszor lehet de biztos többször.
jobbulást!
egyetértek
Szopizás előtt is lehet cseppenteni és akkor kidugul neki...
tengervizes spré + orrszipka + orrcsepp
Ebben a sorrendben. A tengervíz fellazítja, az orrcsepp nyugtatja.
Nekünk ez vált be!
A szobájában párásítani szoktunk. Ha kruppos, akkor hideg pára, ha náthás, akkor lehet meleg. Kamillát is szoktunk a párologtatóba tenni. Vagy illóolajokat.
Megfáztam és ő is elkapta. Tegnap én voltam rosszabbul, ma már alig folyik az orrom - jobban vagyok.
Viszont kisfiamnak ma van a rosszabbik napja. Folyamatosan folyik a nozija. Nem lázas, hangulata egész nap jó volt. Vettem orrcseppet és olyan balzsamot, amit a mellkasára kenek - légzéskönnyítő.
Alszik, de felsír álmában, mert eldugult az orra. Még éjszaka szopizik, de eldugult orral ez nem megy neki.
Felkeltsem és cseppentsek neki akár fél óránként???
Ti mit javasoltok ???
További ajánlott fórumok:
- Szoktál éjszaka enni?
- Kinek volt része 1 éjszakás kalandban?
- Mit csinálsz, ha éjszaka felébredsz és nem tudsz visszaaludni?
- Éjszaka azt álmodtam, hogy zuhanok, majd arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt, mi lehetett ez?
- Hogyan lehet a 4hónapos kiskutyát szobatisztaságra szoktatni?
- Hogyan öltöztetnétek fel egy 4hónapos babát télen, a kenguruba?