Mit tegyek, ha büdös a munkatársam? Nem biztos, hogy a fürdés hiánya miatt, lehet, hogy alapszag! (beszélgetős fórum)
Ja,az akkor igénytelenség szag.
Valakinek lehet, hogy a dezodor nem használ, csak azt nem értem, hogy miért nem vesz másfajtát..
de neki tényleg az a brutál izzadságszaga volt.
nekünk volt egy ilyen kollégánk. nem mertünk szólni neki. de mivel a volt barátnője is a cégnél volt, megkértük, szóljon ő neki. egy darabig tartotta magát, hogy rendesen fürdött, majd visszaesett. a végén megszoktuk:)
Rájöttem, hogy az a szag a lakásának a szaga vagy szekrényé. Dohos szerű volt és amióta kiirtam a kérdést, tapasztaltam máshol is ilyet és hiába fürdik, ha átveszi a szagot a ruhája és haja.
Idősebbeknél szokott ez elofordulni leginkább.
Nekem volt egy ilyen munkatársnőm, évekig mögöttem ült...nem mertem szólni neki:(
Most felrémlett előttem egy nő, akinek a fenekén van egy nagy fehér cérna, a másik két nő célozgat, a cérna meg leesik. :)
Vhogy tuti jelezném felé....:(
Sokszor, de lehet, hogy más oka is van ennek, lényeg az a szappan és a törölköző a legjobb barát és főleg a tisztálkodás közösségben, ha sokan érzik szólni kell neki, mert az kellemetlen és zavaró körülményt teremt mások előtt is. Üdv.Ágnes
Esetleg egy fogkefe+fogkrém ajándék....
Jó nektek :). A szag végett kuldték el ?
Sziasztok! Munkatársamat elküldték, szag megoldva!
Szia.Próbálj beszélgetni vele,menjen el bőrgyógyászatra,lehet,hogy a szervezetében felborult a Ph,ha nem akkor szimplán igénytelen.Azt nem értem az ilyen nem érzi magán????
erős méz szagra gondolsz?
ha igen, akkor köszi, közelebb jutottam egy régi ismerős problémájához. ha nem, akkor még várok, hátha egyszer kiderül
nem azzal van a baj, ha falusi is, sok tiszta ember él falun, és sok igénytelen városban is. Sztem nem a származása határozza meg a magával szemben támasztott igényeket.
Amúgy, szóljatok rá nyugodtan, h olyan fura szaga van.
Elég parasztos egy nő, az biztos. A beszéde falusi banyás.
hát, azért a fogak állapota (számomra legalábbis) sokat elárul egy emberről, és szerintem ez nagymértékben összeköthető a testi higiéne hiányával is.
Elöl a fogai rohadnak vagy nincsenek is. Még nem igazán ismerem, nem tudok róla semmit, hogy bete-e vagy mi lehet ez.
:( hát, az gáz. Valószínűleg a ruháiból áradhat. Volt ilyen ismerősöm nekem is. De az 1 kicsit megsértődött, amikor szóltam neki. Pedig finoman tettem, dehát, van, amikor tök mindegy hogyan teszed.
Nem nem ilyen. Mint, ha dohos, rohadás, penész szag szerűség lenne.
nem lehet, h véletlenül cukorbeteg, v vmilyen anyagcsere betegsége van? A kezeletlen cukorbetegek is "büdösek", és nem is tudnak róla. Lehet nem is tudja, h beteg. Járt már így más is. Olyan jellegzetes édeskés,émejítő szag lengi körbe őket, és a lehelletük aceton szagú. Nem ilyesmi szagot érzel?
Hello! Szóltam a műszakvezetőnek. Csodálkozott és vigyorogva mondta, hogy adjak neki egy napot, hadd gondolkozzon, mint tud tenni. Utánam kiabálta, hogy vegyek ne ki tusfürdőt. :) Mások is érezték, mindenki, akivel együtt dolgozott, állítólag mindig ilyen büdös volt. Ma egész nap testpermetet fújkodtunk. Valaki a soron úgy ment végig, hogy a levegőbe fújkált. A nő kérdezte is, hogy most vettük a permetet és Avonos-e? Én már a hajamat is fújtam, mert már annak is ilyen szagát éreztem. Nem tudom, holnap éredemes-e hajat mosnom...
Nyíss ablakot amikor jelen van.
Nyilván nem arra gondolok, amikor leizzadsz edzés után.
Aki nem fürdik, nem mossa a ruháját, igénytelen, (vagy éppen nincs rá lehetősége, mert pl hajléktalan), szóval aki állandóan alapból büdös, az nem érzi.
Ebböl csak nagy veszekedes,sertödes lehet, szerintem turj ! Elöbb,utobb megszokod :)
Ezt honnan veszed? Én amikor pl. torna után leizzadok, már azt is érzem (pedig nem vagyok nagyon izzadós:)), és baromira zavar, megyek is tusolni...el nem hiszem, h nem érzi. Szerintem inkább magasról tesz rá, hadd szívjon a környezete.
Aki büdös, az nem is érzi, hogy büdös. Még csak nem is sejti. Ez tény.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha utálatosak a munkatársaim? Egyre rosszabbul érzem magam a munkahelyen
- A munkatársnőm állandóan szivat, majd mikor ketten maradunk és unatkozik akkkor engem akar szórakoztatni, szinte nyalizik. Mit tegyek?
- Kötelező biztosítás! Segítsetek, mit tegyek?